ehem..ehem...huk2z

Salam Semua.. 

How are you? harap2nya semua ceria dan bahagia selalu..aminn :) 
Asfz xberapa sihat..dah hampir 2 minggu da pon..batok+selesema+bersin+pening kepala..uishh, complete lah 1 package..hohoho!!

oh yer, masih tak terlewatkan asfz wish Selamat hari Natal kepada semua penganut agama Kristian.. :)


Dah bersawang2 blog ni kan..hurm..seriusly memang xlarat pon nak hupdate..fesbuk pon asfz buka kejap2 jek..hehe..sekarang asfz online pon sebab nak tengok anime lah..dah banyak gak yang asfz dah berjaya tengok..syokk!! :)

semalam teman my mum shopping for my sisters..ye lah, minggu depan kan dah start sekolah. So, semua nya nak kene beli..Kasut sekolah, beg sekolah, stationary lagi, tudung, baju..dan macam2 lagi lah..mak aihh..pening pale asfz melayan semua kerenah adik2 asfz tu..ada yang nak macam ni, ada yang nak macam tu..macam2 hal lah...fening...fening~
tapi mak asfz ckp, mase asfz sebaya dengan adik2 asfz, camtu lah ragam yer..hak3x..
dan semalam juga ada perlawanan bola sepak antara MALAYSIA dan INDONESIA..sape tengok?? asfz tengok taw!! Malaysia vs Indonesia..3-0 beb!! tapi permainan team malaysia semalam memang best lah..memang tak rugi pon tengok..walaupon ada hal sedikit yang berlaku kat padang semalam..ada laser ke semalam? betol ke x ek? pelik bin ajaib taw..ish3x...

erm...nak rehat dah..pale asfz sudah pening~
weng..weng...weng...
take care semua...miss u oll..muaxx!!

Photobucket

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!