Korang suka tengok cartoon??

Salam Semua.

Asfz baru je abizkan semua episod anime :: Prince Tennis. Ada dalam 205 episod dan asfz habizkan dalam seminggu.. Lama betol nak abiz. Disebabkan itu blog ini sudah bersawang-sawang.. Hek3x..

Erk, pelik x kalo remaja 2o tahun tengok cartoon?? 
tak kan? kan? hehehe..

Tapikan Asfz kagum sangat dengan kartunis. Terutama kartunis anime. erk, betol ke mereka yang menulis/melukis watak anime tu dipanggil kartunis? hentam je lah..hehe..Kenapa kagum?
sebab dari karya mereka, boleh nampak apa sebenarnya yang dorang nak buat. Seriusly, anime ni memberi impact gak la kat Asfz. Banyak yang Asfz dapat belajar. Oh yer, Asfz tengok anime prince of tennis ni online je sebab cd tertinggal kat melaka. Sadis betol!!

erk, kalo nak tahu kat mana Asfz tengok anime, komen lah entry ni. Keh3x..

Notakaki :: Korang suka anime x? Kenapa suka?

Photobucket

Comments

MiSzy DiaN said…
prince of tennis?
ada movie dia tp tak tgk lagi..
p anime laa..
hehehehe..
rosario vampire tgk tak??
best gak anime tu taw..
hehehe
baincardin said…
"Part 3" pulak datang menyerang. layan jelaa....^_^
asfz lily said…
@MiSzy DiaN
movie prince tennis anime?? yang mana ekk.?? mau tgk gakk!! kalo y live human tu dah tgk...

rosario vampire?? erm..belom tgk lah..hehe
asfz lily said…
@baincardin
Part 3??
erk...apa itu part 3?
MiSzy DiaN said…
rosario vampire pun best..
ada 2 part..hehehe..
bek cik asfz tgk.. :)
asfz lily said…
@MiSzy DiaN
baeklah..nnt asfz cari :)
✿ CikCimi said…
suke3.
kite da tgk da.
:D

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake