happy birthday angah!

Salam semua..

warghh!! bersawang2 sudah blog asfz ni kan.. ish3x..
actually sudah tiada idea nak hupdate.. nak cite tentang itu, tentang ini tapi nak taip? mak aihh..malas bebenor..tambahan plak akhir-akhir ni asfz terlalu asyik leka dengan anime.. keh3x.. memang syok la layan anime dikala kepala sudah tidak terbeban dengan segala nota dan assignment..
owh!! alangkah indahnya dunia ^^,

opss..mengarut suda..haha..
sebenarnya entry ini khas untuk adik asfz yang telah menyambut besdaynya yang ke-18 semalam. 

"Dear angah, 
Sekarang umur sudah makin meningkat. Makanya ujian dan dugaan hidup pon akan bertambah-tambah. Jangan mudah berputus asa. Kuatkan semangat ok. Ingat impian mu itu..buktikan!! ok?
along nak tengok angah berjaya.. Jadi seorang chef yang disegani.. impian angah kan? along doakan angah berjaya ok. Btw, bab2 cintan-cintun tu along tak halang pon (hehe, sporting kan dapat kakak macam saya ;p) cuma angah kene lah bijak mengurus masa dan tak mahulah angkara cinta, semuanya musnah..xmo2 ok :) 
Ingat, angah tak akan nampak PELANGI sekirannya HUJAN/RIBUT tak ada.
got what i mean right?
all the best..
last but not least..
HAPPY BIRTHDAY ANGAH!!"

\
Nah! kek untuk kamu..
rainbow kek. erk, kalo nak real sila buat sendiri..
kah3x..

Photobucket

Comments

Heidi Shafiq said…
klu besday adik2 xyah bg hadiah.. penampar manje sedas dah cukup.. ahaks! :P

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!