Nasi Ayam Penyet

Salam kawan-kawan

Jom p makan tapi bayor sendiri-sendiri ler yek!! hehe, meh asfz nak kongsi satu tempat makan. Sedap la juga tapi agak mahal -.-. Nama tempat ni Nasi Ayam Penyet. Sedap okey nasi ayam penyet dye tu!! peghh!! skali makan kompem kenyang lah..seyes tak tipu ni!! (muka mcm dak2 bersungguh2 bercerita)

banner je sempat snap..

Oh ye, lokasi kedai ni betul-betul depan mydin MITC yang agak besar tu kan..senang jek nak cari..
Kalau nak try makan nasi ayam penyet, tempat ini asfz suggestkan :)
banyak menu yang ada seperti bakso (fev asfz), soto dan macam-macam lagi lah.. Nak tahu, kene datang sini. hehe..asfz tahu tempat ni pon sebab hari tu lepak dengan w9g..

dekorasi yang ada..tenang je view dye :D


okey ini plihan asfz.
Nasi Ayam Penyet Set.
ada sambal belacan tapi asfz tak makan pon..hehehe

muka bermasalah.. haih~

asfz dah try bakso dye. Memang sedap lah. Bebola daging pon agak banyak(lebih dari 2)
hahaha~

ok lah, sje tulih entry makan2 ni. Ada orang tanya, kalau datang melaka makan kat mana best.
asfz pon xreti nak jawab sebab tak selalu makan kat luar maklumlah i xde transport. Kalo asfz jawap pizza, mcD, kepci kompem dowang cakap kat tempat lain pon ada. hahahahahaha~

Ada lagi tempat makan yang best tapi takde picture. So, xde entry! hahaha :D

notakaki :: bile stat ketawa pasti mutiara jernih akan muncul juga~~

truly,

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!