beraya aidiladha di rumah ween

Salam Aidiladha <3

Hari ini sudah hari ke-2 kita berayakan. Jam sekarang menunjukkan 5.20 am. Maknanya asfz masih belum tidur aw! berkorban demi STATISTIC TERCHINTA! hurm..
ok, jom bercerita. Cerita pasal raya lah :) erk tapi tak ada baju raya, kuih raya pon tak de. Sedey .T__T. tsk..tsk.. (lap air mata)

Pagi-pagi raya asfz dapat miscal dari heidi..ehem, 4 miscal u..hahaha, kompem dia ingat asfz sedang membuta..hello!! handphone ku sedang beristirehat ok (hp tengah charge)..masa asfz check tu kan, mula-mula ingat nak call semula tapi terbuka "write message" so, tak jadi call..(alasan untuk save kreadit..keh3x) tapi heidi tak reply babe! demn!! frust kot sebab dia tak reply mesej asfz tapi dia terus call..ahaks! kedit dia kompem gerak lebih dari asfz. Itu yang penting..kah4x (gelak jahat gilaa)

erk, tetiba rasa malas nak coleteh panjang2..
layan gambar la ek ^_^..

Pemandu baru dilantik! 
ahaks! (^_^)


yummmy!!
  
Jemput makan yek..
hek3x..

"Ini udang, aku punya!!" kata Heidi dengan bangganya~

Haa..inilah rumah ween..cantikkan? :))

erk, gambar dah abiz lah! cuaca tak mengizinkan..
so, tak boleh snap picture banyak-banyak..

oklah ek..
gtg..statistic menanti~
urgh!! 3 chapter to go!!
chaiyokk asfz!!!

Selamat Hari Raya Aidiladha semua..
(erk, dah berapa kali wish tah!)

eheem..gambar sengaja letak besar-besar!!

Photobucket

Comments

Heidi Shafiq said…
kill kill die die..!!!
abis paper sok aku nak bakar utem..!!
hahahaha..!!!
asfz lily said…
@Heidi Shafiq
ko amik paper bukan kat utem..
so, xyah bakar utem! LOL..
intanurulfateha said…
x dtg ruma sis punnn
wuuu~~
asfz lily said…
@intanurulfateha
erk..hehe..maap ye..next tyme ^^,

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake