pizza crazy

Salam kawan-kawan

Semalam best sangat sebab dapat hangout dengan W9G..asfz dah intro kat u'oll semua taw W9G tu..semalam hari jumaat bersamaan hari terakhir kelas untuk sem 3 atau lebih baget lagi tahun 2..hahaha..kiranya keluar ni untuk release tension lah. Plan utama, makan pizza!! sebab semua dah selesai present bengkel dengan jayanya, tiba masa untuk beri hadiah dekat diri sendiri sebab mampu bertahan. yeaayy!! 

MENJADI PILIHAN 



yummyy (^_^)


 mau?? xleh ;p

da terasa macam makan chicken chop plak..
hahaha (^_^)

lepas makan pizza, kiteorang singgah tengok donut, tapi asfz tengok je..nak beli, perut dah kenyang..cantik-cantik hiasan donut tu. Teringin plak nak buat sendiri..erk, masak megi pon tak lepas >.< ada hati nak masak donut sendiri..lupakan jer lah!..


Selepas meng"usha" donut, kami sepakat nak lepak MBMB, serius tak sedar diri betul kan. Exam dah dekat masih lagi nak berlepak-lepak sakan ni. ish..ish..anak sapo lah ni (T_T)

muka ceria (^_^)

Gambar di MBMB tak diupload. Kah3x.
MBMB dah ada playground..best jadi kanak-kanak seketika.

"Happy with them, laugh a lot.. miss that moment now..huhuhu.."

suddently, mutiara jernih muncul. TQ

truly,

Comments

Enna Banana said…
sumpah sedap itu pizza!
aritu enna makan, then rasa cam mahu lagi lagi dan lagi tau!
awww..i loiike :)
popo said…
wah..mkn x ajak
asfz lily said…
@Enna Banana

tahu tak pe..memang sedapp!!
(^_^)
asfz lily said…
@popo

terlupa nak ajak..
jemput makan :D
keh3x
Cik Su said…
wah sedap nye makan piza..nak skit..cam sedap jer..lgi2 chese punye..aduih terliur
asfz lily said…
@Cik Su

hehe..memang cedapp..
yumm..yum...

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake