perasaan campur-campur..GOOD LUCK LAB TEST!!

Salam Kawan-Kawan

Alhamdullilah sebab asfz dah berjaya present bengkel asfz but sangat sedih.MyEm0.Com Yelah, dugaan kan. Takpelah, asfz cuma berharap asfz boleh lulus dan tak perlu repeat subjek ini lagi. hurm..wat to do..semuanya dah berlaku. Nasi dah jadi bubur. Nak meraung? nak menagis? nak marah? semua dah tak guna sebab ianya takkan berpatah balik kan. really hope can turn back time MyEm0.Com

Tadi dapat jumpe 2 ekor monstah. Monstah ini dan ini..Terubat la rindu kat dowang. Tapi tadi ada seorang monstah tu macam tak sihat jek. Get well soon taw..xmo la caket. Exam menghampiri ni. Sila makan ubat yek!!

Kejap lagi ada LabTest. Paling pentingnya, "OPEN BOOK TEST" tapi tak confident boleh buat ke tak. Harap-harap ok lah kan. MyEm0.Com Oh yek, masa amik test ni, 2 monstah tadi akan ada juga. Sukanya saya MyEm0.Com

notakaki :: mood tak stabil.. bilalah asfz boleh happy macam biasa..
im change a lot!!
tapi bestkan sebab depan semua orang asfz dapat senyum dan ketawa kuat-kuat!
kenapalah asfz sangat lemah?MyEm0.Com

truly,

Comments

✿ CikCimi said…
hoi !
gelak gelak !
jgn sdeh !

gudluck labtest openbook.
hahaha.
asfz lily said…
@✿ CikCimi

hahahahahahah~
sudah gelak..

^____^
Cik Su said…
mesti kena kuat baru boleh berjaya

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake