jom membuang masa ♥

Salam kawan2..

apa la bongek sangat ajak orang membuang masa. Memang dah tak betol si budak asfz ni. Haiyo..pening..pening..
Right now asfz sedang mengadap sistem asfz a.k.a project asfz.. ada jek yang lupa nak touch..ish..ish..teruk betul. Rasa nak lempang jek budak ni..grrr!!

Tadi, dikala asfz bosan sangat (ye lah, mengadap sistem dari pagi bila ntah..oh, sungguh tidak berperasaan =.=), asfz klik fb, klik blog, klik tu, klik ni..
so, tetiba bermood untuk mengedit gambar..
hoyeehhH!!!
setelah meminta kebenaran kepada si MONTER COMOT ini, maka terjadilah ini...


Tada!!
hahaha...inilah hasil tangan asfz..ngee~

tak kreatip mana pon..
hanya sekadar untuk mengisi masa.

nasib baik MONTER COMOT ini suka..
^_______^ 
|_|_|

ok tak ek??
hehehe~
 before post kat sini, asfz dah post kat sini dulu :)
klik lah kalo nak p tenguk kat saner~

notakaki :: sedang cuba buat untuk monster yang berikutnya..
hahaha~
spekah??
tungguuu~

truly, 

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management