good morning world!!

Salam kawan-kawan

Selamat pagi semua. MyEm0.ComSemalam asfz tidur awal dan nyenyak sekali. Oh yeah!! nikmat sungguh dapat tidur secukupnya. Rasa fresh jek pagi-pagi ni. hahaha. Walaupun sebenarnya assignment menanti dengan begitu banyak tapi disebabkan terlalu kecewa dengan kejadian semalam. MyEm0.Comerk, kecewa ke? keseluruhannya takder lah kan..happy pon ada sebab tak der presentation, mungkin asfz penat kot semalam.walau apapon memang best dapat tidur diatas katil yang empuk dan ditemani oleh teddy bear yang comel. Oh..bahagia terasa. hehehe..
Ramai kawan-kawan blog dan fesbuk asfz menduduki peperiksaan akhir kan, so asfz wish good luck okeyh..asfz punyer exam next week. so, doakan asfz mampu menempuhinya yek :)

bila dah exam mood, kompem ada macam-macam dugaan yang berlaku.MyEm0.Com Macam-macam lah sebagai contoh demam, sakit perut, stationary tak lengkap, slip peperiksaan tak ada. Oh yek, semalam asfz dah ambil slip peperiksaan dekat fakulti. Oh, bila dah dapat slip bermakna exam semakin menghampiri tetapi malangnya BENGKEL asfz belum settle. Tak dapat nak study lagi :( ceh, alasan jek tu. Sebenarnya malas nak study. kan..kan..kan..

oklah, tak mo lah celoteh panjang-panjang dipagi yang indah ini. Tapikan asfz terfikir sesuatu lah, minggu lepas pelbagai nasib malang meninpa diri, dan semalam pon begitu jua. Adakah sesuatu akan terjadi? MyEm0.Comapa dia? tiada jawapan. Harap semuanya baik-baik sahaja. insyaAllah.

MyEm0.Com

truly,

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management