GA KISZYDOLLS

Salam Kawan-kawan

asfz nak join satu GA ni
da lama mengidam nak plushie chumel2 tu.
sangat suka oke!!

so, mungkin ada rezeki asfz kalo join GA kali ini..
amin :)

Cuba tengok plushie-plushie ni. Chumel bangat kan :)




syarat2 GA kiszydolls =)

1.......jadi my follower...
sudah (^_^)
2.......leave ur name n blog kat komen post ni=)komen best2 skit=P hikk...hikk..
sudah (^_^)
3.......letakkan 3 gambar kiszydolls kat ats ni di blog anda n terangkan tentang GA ni kat blog anda...
ada juga..nampak x? ^_^
4......Jangan lupe gtau anda sertai kategori yang mane satu di komen yang anda tinggalkan...
kategori2 = kategori student(skul,kolej or u)

DONE!!
hope im the lucky one!

spe yang nak join.
boleh klik mana-mana gambar plushie yang chumel tu ataupon hanya klik sini jek --------> GA KISZDOLLS

truly,

Comments

wannurfazrini said…
comel kan? buat bantal busuk mesti best nih! hehhe . btw wish you goodluck yeah :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management