Contest I LOVE ICT!

Salam Kawan-kawan

Asfz nak join satu contest.
Memandangkan asfz baru jek menjejakkan kaki kat ICT, so terus jek nak join contest ni.

Term and Condition

1. Feel free to be my FOLLOWERS 
DONE!!

2. entry pasal contest adalah WAJIB!
DONE!!
this is the entry :)

3. picture haruslah ORIGINALITY sendiri punya
( jangan curi orang punya tau! nanti Allah murka )

INI ORIGINAL PUNYER TAW!!

CATO A


CATO B

4. letak BANNER di side bar blog anda
( banner ini comel bukan? mesti lagi meriah blog anda kelihatan dengan kewujudan banner ini )
*wink wink

5. contest ini ada DUA categories!
CATO A : individual punya
CATO B :  crony punya :)

JOIN 2-2 LAH!! hehehe :)

6. sila create SLOGAN KATA anda paling kretif
I LOVE ICT kerana ia merupakan tempat yang penuh dengan warna serta dapat menenangkan fikiran asfz yang berserabut ekoran dek masalah-masalah yang melanda dalam hidup. Berada di dalam suasana ceria dan berwarna-warni membuatkan asfz merasakan diri asfz berada didalam alam yang lain. ^_^

6. harus TAG minimum 5 orang

[/] HAS
[/] NURUL

Done!!
hope asfz bertuah ^_^

kepada yang nak join, boleh kelik sini ---> I LOVE ICT

Comments

Enna Banana said…
wahh waahh..
welcome to my contest!!
hope u enjoy with this contest
suka tgk pic2 u.
slogan tu penting! haha
neway thanks for joining up contest
may luck on ur side :)
ciK waNi said…
eh..
ditag jgk..
ni yg join jgk ni...
ciK waNi said…
eh..
ditag jgk..
ni yg join jgk ni...
asfz lily said…
@ciK waNi

mesti lah :)
join yek..
sila2 :)
thanks tag me..tp me tak pi lagi kat i-city nih..good luck to u!!
Enna Banana said…
double check contest! :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake