spe nak kad raya???

Salam Ramadhan

asfz ada satu sifat iaitu suka hantar kad raya.
walaupon hantar kad raya itu sudah ketinggalan zaman, 
asfz suka juga hantar sebab asfz dapat merasai suasana raya itu sendiri.
Jadi, asfz nak juga bagi kat raya kat semua pengunjung2 blog asfz..

creadit :: Mr Google

KEPADA SESIAPA YANG INGIN MENERIMA KAD RAYA DARIPADA ASFZ
sila beri nama dan alamat anda melalui komen en3 ni okeyh!~
asfz tungguu ^___^

notakaki :: kad raya asfz biase jek..already made kat kedai tu jek..
minggu depan nak pos, so mungkin dpt lepas raya..

CEPAT!! CEPAT!! CEPAT!!
^____^

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI
maaf zahir batin

truly,

Comments

cicakgirl said…
Assalamualaikum kak Asfz,
saya nak!nak! nak!
Nor Aminah bt. Mohd Shafie
GI 42 Lorong Cempaka,
KG Seri Gombak Indah,
68100 Batu Caves,
Selangor Darul Ehsan.
salam..n3 menarik lah.. saya nak gak..teruja plak..cz skrg jarang dah org nak anto kad raya..

Nur Hafizah Hussain
4, Lorong Bendahara satu,
Taman Bendahara,
81900 Kota Tinggi Johor
asfz lily said…
cicakgurl :: ok dear..insyaAllah, sampai lah kad raye tu yek :)
asfz lily said…
Sky Before Pinky :: hehe..lambat sket la sampainye..ngeh3 :)
✿ Cik Cimi said…
nk nk nk~
cimi
6-8-14 pangsapuri ktmb jln 11/82B bangsar utama 59000 kl.

hahaha~
asfz lily said…
bukudiarysofea :: kalo nak kene la bagi nama dan alamat :)
fiezah91 said…
nak kad raya skali lagi blh? ekeke :P
gurau je ^_^
asfz lily said…
fiezah91 :: xleh lah..hehehe.. :D
lovelygurl'z shawls @ rozatul nadia
374,lorong anggerik,taman kamunting jaya,34600 kamunting,perak
na jgk. :)
fara myra @ farah amirah binti abdul karim

no 8, jln melur utama,
taman melur,
68000 ampang,
selangor :)
asfz lily said…
fara :: owkeyhh :D

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management