melaka, here i come, kampung i really hard to say see u again :(

Salam Syawal

masa berlalu tanpa menunggu kita kan..
nampaknya cuti asfz pon dah habis..esok pagi2 asfz akan berangkat pulang ke melaka..dah bermulalah hidup sebagai seorang pelajar..a lot of thing waiting there.......

1) BENGKEL
2) MID-TERM (2 paper to go)
3) Jumpe SV (supervisor)

grr~
baju2 lom dikemas lagi, esok pas subuh terus bertolak ke bas stand sebab bas asfz pukul 7 pagi..gosh!! so early in the morning right!!?? ni terpakse balek pagi sebab tiket takder..huwaa :'(

oh yer..kalo perasan lagi blog asfz berubah lagi..hahaha
yelah, dlu tema hijau, skg purple plak..
hikhik...
banyak benda nak tukar..
al maklumlah..mood raya!!

tapi..
asfz kene buang la effect2 raya tu..
sebab cuti dah abiz.!! kene ada effect2 matang disitu..
so,
1) Lagu raya dah tak kedenganran di blog asfz 
(xder idea nak ganti lagu apa plak..=.=)

2) banner dah diubah

daripada yang ni

kepada yang ini
(ketupat,pelita,duit raya..oh raya!! raya!! raya!!)

dan sekarang asfz nak guna yang sni..
ehem2, guna font baru lah!!
i loike it so much!!

banyak betol banner blog asfz ni kan..
kalo korang suka dengan hasil kerja asfz..
asfz buatkan kat korang banner camni boleh gak..
asfz cas RM 5 satu banner..
(boleh bayar via top-up/bank-in ^_^)
simple2 je lah..kepada yang nak je lah~
klw nak macam kat blog yang ini memang tak lah kan..
im not that expert and creative .T___T.

3) Kad raya pon dah xde kan :(
wat kali terakhir tok tatapan korang..
asfz bagi tengok k..
cehh!! macam ada yang nak tengok!!

kad raya asfz


4) Shoutbox pon berubah!!

opss..asfz disitu..
ada kat tepi tu, jgn malu2 klik okeyh..
bila korang klik akan keluar ini..

see..asfz!!?? againn!!
hehehe..annoying x semua nak muka asfz..
xpelah, blog asfz kan..
so, jgn malu2 tinggalkan korang punyer jejak kat sini okeh!!

ermmm....
perasan x entry asfz before ni??
hehehe...need password kan..so,
here the password..
sje jek try tutorial orang laen..ngeh3x :D

pandai2 lah pilih yekk!

1) blogasfzmemangbest
2)blogasfzbestjek
3)blogasfzbestselalu

ha..hambik..piluh jangan x pilih yekk..
Good Luck!!
hikhik ~

notakaki :: kene kemas segala baju..hukhuk..melaka, here i come, kampung i really hard to say see u again :(

truly,

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!