Esok Raya!!!

Salam Ramadhan
 (starting esok kene dah kene wat salam syawal pulak >.<)

Esok Raya!! yeayy..yeayy..
(sila jangan jadi budak2 plak..matang please..)

ehehe, actually masa asfz menceloteh kat blog ni, asfz tgh berkemas2 nak pulang berhari raya di kampung..Dah lama tak balek sana..setahun sekali ye balek..isk3x..Rindu sangat sama atok dan nenek..ngee~

Semalam asfz pergi cari tudung raya..haiyoo manyak susah woo..pening pale saya..sampai sakit2 kaki aw.. :(
tapi alhamdullilah, akhirnya ketemu jua..yeshh!! tahun ni family asfz macam boria sebab dah la baju sama kan, tudung pon nak sama juga..ekeke..naseb baek kasut xsama..kalo x alamatnya, tah den xtaw nak kabo apo dah..hehe

oklah, dikesempatan ini asfz menyusun 10 jari mohon ampun dan maaf andai setiap entry yang asfz wat ini menyinggung mana2 pihak. Asfz tak sengaja dan tak de niat apa2..maafkan asfz yek..


SALAM LEBARAN buat semua..Moga kehadiran Syawal kali ini memberi sejuta makna yang istimewa buat anda semua..


SALAM LEBARAN SEMUA..JANGAN MAEN MERCUN YEKK!!
oh yer, Mr Teddy kata asfz dah boleh letak gambar real Mr Teddy untuk diperkenalkan kepada korang semua.. Sesungguhnya, Mr Teddy bukan anak patung taw..hanya nama samaran yekk :)
Nanti lah asfz fikir2 kan yekk :)
notakaki :: Tahun ni, baju raya asfz sama dengan Mr Teddy..tapi kami xdapat beraya bersama..ini kerana disebabkan oleh kedudukan rumah kami yang agak jauh .T____T.

next entry asfz akan update di kampung pula..ok :)

truly,

Comments

baincardin said…
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri!!!~ :) Maaf zahir dan batin ye..:)
selamat hari rayaaa! maaf zahir dan batin :D
Yanie J said…
selamat hr raya asfz...
semoga syawal bakal tiba ni akan mmbawa seribu keceriaan n kberkatan,.amin~
/Dayah//Nurul/ said…
comella dia berwish. selamat ari raya maaf zahir batin :)
soli manyak2 duda salah eja nama laa~

it's u la hehe..the lucky one who get the "saguhati prize"

oledi mail me u'r add ke?

mau hantar kad rayeeeee!!! + duet layeee~
Heidi Shafiq said…
Minal Aidin Wal Faizi as..mohon maaf dr hujung kaki sampai hujung kaki lg sebelah.. :)
asfz lily said…
@baincardin

hye bain..selamat hari raya juga :)
asfz lily said…
@enyheartsdiamond

selamat hari raya juga eny :)
asfz lily said…
@Yanie J

thanks yanie..selamat hari raya untuk yanie juga :)

amin..insyaAllah :)
asfz lily said…
@/Dayah//Nurul/

hikhik..mekaceh..comel ke? biase je lahh..selamat hari raya dayah :)
asfz lily said…
@Zila a.k.a Ka-Ching

its oke dear..hehehe..
dah email add tp xsure dapt ke x..
asfz lily said…
@Heidi Shafiq

baeklah heidi..mekaseh..selamat hari raya juga :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management