entry yang ke-200 dan kad raya dah ready untuk di pos kan..hehe

Salam Ramadhan

hye semua..


asfz heppy sangat sebab ini entry asfz yang ke 200
jgn salah faham, mesti korang punyer entry dan beratus-ratus kan..
tapi xpe lah, sebab asfz taw dah ada 200 cerita tentang asfz dalam blog ni..
wow..sangat banyak..yelah, dengan usia blog ni
5 Bulan, 2 Minggu dan 6 Hari

hehe..
ok2, entry yang ke-200 ni mengenai Kad Raya khas daripada asfz untuk pengunjung2 blog asfz..
alhamdullilah, ada juga yang nak kad raya tu. Sila rujuk entry ini --> SPE NAK KAD RAYA??

dengan sukacitanya asfz nak beritahu, asfz dah siapkan dah kad raya tu..
tinggal nak pergi pejabat pos, beli setem dan pos..
hehehe~

nmpak tangan asfz yang gemuk tu..
sedang menulis lah tu..hehehe~

tu dye kad raya yang ada..
dalam smpul yang telah bertulis alamat tu, untuk pengunjung blog asfz yang nak terima kad raya :)

ni la kad raya dalam sampul tu..
cantek kan..
matured gitu..hakhakhak..

so, pengunjung yang bakal terima kad raya tu ada 4 orang


ha..tu lah mereka2 yang nak kad raya tu..
kalo korang semua nak berkenalan dengan mereka, hanya klik link tu..kemudian boleh lah berkenalan..

pic ni sje nak paste kat sini..
hakhakhak..

hikhik..
tu jek okeyh..

btw ni schedule entry..
sebab baru post entry tadi..hakhakhak

notakaki :: kepada pengunjung2 Teratak Cik Asfz yang nak kad raya, berilah nama dan alamat korang kat sini
taw..sebelum hari esok tengah hari..
sebab esok tengah hari dah nak post kad raya tuh!!
hari khamis asfz dah nak balek kampung untuk beraya :)

truly,

Comments

Nurul chumel said…
asfz,kad raya utk kak nurul takde ke??
selamat hari raya ye.
maaf zahir batin :)
asfz lily said…
kak nurul :: kak nurul nak?? ada lagi ni :)
asfz lily said…
fara :: selamat hari raya :)
maaf zahir batin juga :D
Heidi Shafiq said…
aku xnak kad raye.. aku nak mercun..
asfz lily said…
heidi :: haha..mercun xleh post la..haha
✿ Cik Cimi said…
yeyyy3 dpt kad raye.
hahaha.
buh dwit rye skali x?
:P
asfz lily said…
@✿ Cik Cimi

hehe..suka yek cimi..
duit raya xde..mana boleh letak duit raya dlm smpul kad raya..hehe :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management