Dunia Dayat Domain Giveaway

Salam Syawal


kali ini asfz nak join GA daripada DAYAT. Apa yang menariknya tentang GA ini ialah DAYAT offer DOMAIN untuk 1 tahun kepada yang bertuah. Maksudnya, kalo blog korang punyer URL mcm ni asfzlily.blogspot.com akan bertukar menjadi asfzlily.com..ha, nampak tak .blogspot tu dah tak ada..best kan..so, jom lah join sekali..

asfz nak ikot syarat2nya lah..


1)   kena jadi follower blog ni (kalau follow di facebook dan twitter sekali pun ok juga)
~folo kat blog~

~folo kat twitter~

~folo kat fb juga~

 2)   Letak banner contest ni dalam entry korang

dah letak..asfz tepek lagi skali okeyh


3)  Link kan entry ini ni dalam entry yang akan anda buat.


4) Letak link duniadayat.com dalam blogroll/bloglist.

dah letak..


5)   Nyatakan domain yang anda kehendaki (pastikan domain yang anda pilih belum ada yang punya)

www.asfalailee.com

6)   Tag 3 orang kawan anda dan beritahu mereka supaya mereka tahu anda menyertai contest ini.(lebih pun tak apa)

http://sayabudakceria.blogspot.com/
http://www.cahaya-humaira.blogspot.com/
http://wannorafikah.blogspot.com/

dan semua pembaca..hikhik

pheww..dah settle syarat2nya..
hope pihak penganjur terima lah yekk ^^,

jum tengok hadiah plak..best woo~
DOmain (.com/.net/.mobi/.org/.info) untuk blog/web anda. Boleh pilih mana-mana satu domain yang berkenan. pastikan domain yang anda pilih belum ada yang punya.

Check domain dulu disini sebelum menyatakan domain yang anda kehendaki. Domain untuk tempoh setahun
tempoh GA ini sangat kejap sangat..

Due Date :: 21 SEPTEMBER 2010

jom cepat2 join!! :)

notakaki :: harap asfz bertuah..dah lama mengidam nak domain sendiri..hehe :)

truly,

Comments

Dah check. Number cabutan blog ni ialah no 4
a'ah..nanti hari cabut number bertuah kalau no4 yang naik kira blog ni la menang. Good luck
asfz lily said…
@Mohamad Nur Hidayat

owh..minta2 no 4 yang naek..amin..thanks :)
Esok senarai semua blog yang masuk akan dikeluarkan. Tiada entry akan dikeluarkan. Sila ke Forum Dunia Dayat di bahagian Events untuk ketahui update terbaru mengenai GA ini.

http://duniadayat.com/forum/

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!