DiGi iPhone 4 Real

Salam Readers

Nak citer pasal DiGi iPhone 4 Plans..Spe tak tahu sila klik sini okeyh..
Asfz sangat suka iDiGi 138, nak tahu kenapa?

sebabnya..

1) Asfz dapat call secara PERCUMA kemana2 rangkaian selama 200 minit bersamaan 3 Jam 30 Minit. Tak percaya? ok, kira lah sendiri..sangat lama kan tok bergayut selama 3 Jam percuma..boleh cakap banyak2 sampai handphone tu abiz batery.. Selain itu juga, dapat PERCUMA lagi SMS sebanyak 400 SMS..wow!! boleh main SMS sampai patah jari lah lepas ni..MMS pon FREE juga taw!! 40 MMS PERCUMA ke semua rangkaian..hehe, leh la share2 pic2 yang comel lotte tu kan..ngee~

2) INTERNET..sangat penting bagi asfz..tanpanya, asfz rasa hidup ini tak bermakna..ewahh!! poyo gila..tapi serius, asfz teramat2 perlukan INTERNET especially tok study asfz. Asfz kan belajar IT, so asfz perlukan sumber2 daripada INTERNET lah..
Sumber seperti SOURCE CODE untuk bakal PROGRAMMER seperti ASFZ ni lah..hehehe~
insyaAllah ^_^

3) Kadar panggilan yang dikenakan pon okeyh..12 sen seminit..sejam RM7.20 (xsampai RM10 lagik!!)
SMS plak, 10 sen = 1 SMS dan MMS = 20 sen
Untuk ke semua rangkaian okeyh!!!

dan yang PALING PENTING!!

4) NO EXTRA CHARGE AFTER MONTHLY QUOTA
(sila translate sendiri)

see..dah nampak kelebihannya kawan2 ku..sebab itu asfz suka plan ni...
sebab INTERNET dye 3 GB taw!! leh dapat dengan hanya RM 88 sebulan..murah kan :)
Renung-renungkan lah :)

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!