DiGi iPhone 4 Play

Salam Readers

IPhone4..
spe xkenal? sila taip www.google.com pastu korang search sendiri..ada paham?
cmne rupanya??
 seperti gambar diatas okeh..

best okeyh kalo dapat guna iphone4 ni..wow!! love it so much!!
banyak application yang boleh asfz gune. Almaklumlah, kalo gadget2 ni kompem asfz agak fanatik wehh!!
so, ada apa dengan IPhone4?

1) 5-megapixel camera with flash LED
Disebabkan asfz ni suka bergambar dan mengambil gambar, nampaknya IPhone4 ini amatlah sesuai dengan jiwa asfz. Asfz boleh ambil seberapa banyak gambar tak kira bila dan dimana. Jadi, segala memori suka dan duka dalam hidup asfz boleh asfz simpan untuk kenangan. Best kan <3


2) FaceTime
Percaya atau tak, asfz call seseorang tapi asfz rasa dye hanya berada didepan mata jek..
macam mana?? video call adalah jawapannya. Dengan scree LCD yang besar, jadi asfz boleh nampak muka seseorang itu dengan jelas. Tak perlu bersusah payah untuk jumpe, hanya call sahaja boleh melepakan rindu. siapa sokong asfz? diam2 jek okeh..

3) Apps for student
Asfz kan student, jadi asfz perlukan sesuatu yang boleh asfz cari maklumat dengan cepat dan mudah. IPhone4 adalah jawapannya. Asfz tak perlu bawa laptop dan broadband selalu ke kelas or kemana2 sahaja untuk mengakses internet sebab asfz boleh melakukan sedemikian melalui IPhone4 sahaja. mudah dan menjimatkan tenaga.

4) Apps for Music
satu habit asfz ialah suka dengar music tapi asfz punye phone xder application mp3. So asfz terpaksa bawa phone dan mp3 ke mana2 sahaja. Ia menyukarkan asfz sebab banyak benda nak di bawa dalam satu2 masa. Seriusly, IPhone4 memang memudahkan asfz. Selain asfz dapat melayan music, asfz juga dapat mendownload lagu2 terbaru dengan cepat dan mudah. 

thats all :)
IPhone4 akan banyak membantu asfz sekiranya ianya milik asfz :)


Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake