bowling + karaoke (1 package)

Salam Syawal

hek2x..berturut2 entry hari ini berkenaan kontest..kontest itu lah, ini lah..haihh..sje jek..lepas balek U nanti xsempat dah nak join kontest macam ni lagi..



Hari ini dah masuk 7 Syawal kan maknanya sedar tak sedar dah 1 minggu kite beraya. So, macam mana duit raya korang? masyuk x? so, boleh lah blanje asfz kan..kan..hehehe

Hari ini asfz ajak family asfz pergi maen bowling. Tak sangka plak hari ini tempat tu full, biasanya tak pon. Mungkin sebab hari ini CUTI 1 MALAYSIA kot..

ada 2 perkara yang berlaku..best ada, xbest pon ada..
yang tak best nya, adik asfz HILANG handbag dye..dlm tu ada dokumen2 penting lah kan..habis satu pusat bowling kiteorang selongkar. Actually salah adik asfz juga tapi hal dah nak berlaku nak wat camne. Tapi alhamdullilah, jumpe juga bag tu. Ayah asfz sorokkan sebab dye jumpe kat atas kerusi tapi yang tak besh duit xder..RM 50..menagis lah adik asfz sebab tu duit kolej dia..pening pale dye dah..

perkara yang best, asfz menang 2 set game tadi..yahooo!! erk..alhamdullilah..

"semua ni saya punyer"

nak kene pilih bola yang sesuai..

bile dah dapat, terus buat balingan..
ada gaya x?? hek2..tyme ni STRIKE!! ^_^

diz is my mum :)
memang bergaya lah setiap balingan dye..

sebenarnya hari ini ada promotion,

1 Game dapat free 1 lagu Karaoke
so, kiteorang maen 2 game maknenya dapat berkaraoke 2 lagi seorang..
hikhik~
layankan aja lah!!

khusuk pilih lagu..pening2..grrr~

tgh nyanyi sempat senyum okeh!!
hahahaha :D

warrgghh..sangat penat hari ini..tapi seronok sebab dapat keluar dengan family :)

notakaki :: raya ke-7 korang buat apa plak??

truly,

Comments

petang ni, my turn pulak h karaoke <3
hamzah ian said…
gile ah.. hepi gile gua tngk lu ni.. muahahaha
asfz lily said…
@hamzah ian

hepy mungkin lah tapi kalo sampai gila tu xde lah..hehe :)
intanurulfateha said…
wahhh hebat
sis x reti maen boling
x kuat tgn huhu
asfz lily said…
@intanurulfateha

asfz pon xreti sis..main baling jek..ehehe :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management