akhirnya berjaya buat miss ida tersenyum (part 1)

Saam Readers

halu..halu~
asfz nak wat sambungan en3 yang ni PAKAI BAJU KURUNG BOLEH MEN BOWLING TAW!!
spe ingat akan en3 tersebut (kepada yang sudi baca..terima kasih diucapkan)

sebenarnya, sebelum men bowling tu ada MAJLIS BERBUKA PUASA BERSAMA PA (Penasihat Akademik) a.k.a MENTORR
*tunjuk ajaku sifu*
kiteorang memang rapat dengan PA tu, sebab dye best..take care pasal kiteorang sangat2..
tapi yang sedeynya, beliau akan meninggalkan kami terkontang-kanting disitu kerana beliau nak sambung study PhD okeyh..asfz respect lah kat dye kan..walaupon beliau tak ada nanti, tapi kebajikan kami tetap beliau jaga..
THANKS YOU SO MUCH MISS IDA ♥


comel x kami..mcm nak pergi beraya plak..hiks..hiks..hiks..

jum tengok menu..

yumm..yumm..
tak tahu la apa kenamanya juadah2 ni..tapi seriusly memang sedap tapi agak mahal..
erk..

besar gilak ikan ni..hehe..
tapi last2 tinggal tulang jek..hikhik

antara yang hadir pada majlis tersebut





ramai kan..hiks..hiks..hiks..

aku kaya!!
beliau ni CETI kutip duit jek..

kek ini telah disponser oleh PA kesayangan kami.
"2 BITS 09/10"
"Love U All"
Miss Ida
nilah dye PA kami.
Miss Ida..
semangat dye nak potong kek tu..
kek Tiramitsu..
yummyy ^__^

camera tyme!!
pic ni mempunyai 1001 memory

 ♥ the Gurls ♥
dari kiri :: ieka, bella, miss ida, asfz, eifa, adz, chah, ridh
* ada ramai y xde ni.. .T___T.*

The Boys..

oh, sudah penat asfz bercerita..
eh, nak pergi mana tu..ada lagi ni nak sambung cerita tapi bukan dien3 ini lah..
ini kerana asfz merasakan en3 dah cukup panjang..
kan3x..
hope korang enjoy 
^____^

notakaki :: mesti korang tertanya2 kan, tang mana datangnya men bowling..
kalo nak taw tunggu next entry okeyh!!

psstt :: asfz nak tulis kad raya dah..khas untuk pengujung Teratak Cik Asfz
masih terbuka kepada sesiapa yang nak kad raya

till then, 
SELAMAT HARI RAYA SEMUA ♥

truly,

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management