:. Kontest .. Aku Punya Bear .:

Salam Ramadhan

hehe..GA lagikk..
jgn mara yekk :D
terajin plak malam ni nak join GA
ngeee~

kali ni GA ni datangnya dari blog noieizan


asfz nak bagi nama bear ni 

"PRINCESS CHOCKY"
sbb dye berkaler ala2 choc dan dye pakai dress..ala2 puteri gitu~
pheeewwiitt...comell sangatt kann !!!

kenapa asfz mesti memiliki bear tu sbb i deserve itt!!~
huwaa...nak bear sangat2..
please...bagi asfz bear tu yekk :D

ok, spe2 yang nak join sila2 lah klik banner tu..

asfz nak tagged :: 
dan
sile join okeyh :D

notakaki :: ohh princess chocky, moge kamu milikku..
>.<

truly,

Comments

Eka Yucika said…
waaaaa

Yucika mahu joinnn..

tp xleh..duk overseas bleh join ke??da la xblk msia T___T
asfz lily said…
Eka :; eh, haah lah..lupa plak..
ngee~
kene tanye yang anjurkan lah..asfz pon xsure boleh ke x...haihh~
noie said…
kekekke tq yer sebab joint... duk luar negara pun leh joint tapi hadiah kena pos dlm negara ler.. hehehe.. leh kasi fmly kat sini hehehe
asfz lily said…
noie :: pleasure..erk..bear tu tok asfz kan? kan? kan?
hehehhe..

eka :: boleh join lah....mari2 :D

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management