JOM IKOT TEHA GIVEAWAY


Salam Ramadhan

Jum join GA ni..
mudah dan hadiah yang sangat menarik!!

serius ni, xtipu taww!!~

jum tengok syarat2 GA ^__^


SYARAT-SYARAT:

1. firstly, wajib menjadi follower bloghttp://tehanurfateha.blogspot.com
dan printscreen bukti bahawa anda telah menjadi follower blog tehanurfateha.blogspot.com.. (ada kan perbezaan kalo dah follow atau belum..




nampak x asfz disitu??
comel jekk ^_^

**untuk printscreen tekan butang "prtsc sysrq" di bahagian atas keybord anda dan paste dekat paint atau powerpoint. kemudian save as picture...

3. buat 1 entry berkenaan JOM IKUT TEHA GIVEAWAY dan masukkan bukti (yang korang printscreen tu) bahawa anda telah menjadi follower.tag minimum 2 orang rakananda untuk menyertai giveaway contest ni..



ASFZ NAK TAGGED :: Qiefly dan Fiza

4. letak banner giveaway kat sidebar blog korang.. :)

DONE!~

5. Wajib share giveaway ni kat facebook korang.. (korang mesti ada fb kn.. ;D)



bukti taw asfz share kat fb ^_^


6. kemudian, selepas dah join tinggalkan link anda di ruangan komen entry JOM IKUT TEHA GIVEAWAY.

7. tarikh tamat adalah pada 31 Ogos 2010.

semua syarat dah dipatuhi..
so, jom join GA ni ramai2~

notakaki :: hope im lucky lah ^__^

truly,

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake