Happy Birthday Mr Teddy ^^,

Salam Ramadhan

Hye pembaca2 blog asfz sekalian (ok, perasan gila mcm ada ramai y baca..hahaha)

HAPPY BIRTHDAY SAYANG...opss..Mr Teddy ^^,
hari ni genap umo beliau 20 tahun..yeayy dah tua sangatt!! yesshhhh ^^,
so..nak tahu present apa y asfz bagi?
ok, menda y sgt murah dan simple..hehehe
(migrain juga lah kepala ini pk sal hadiah tok mr teddy ni..haihh)
nak tengokkk??
ni dyyee...

*


*


*


*


*

TADAA!!~


kan asfz dah bgtaw awal2 menda ni simple jekk
1) Perfume Dunhill <-- wangi sangat..asfz pon ada sebotol..asfz pakai Dior..lembut jek bau dye..
kalo berminat leh contact asfz, mcm2 ada..britney spears, chole, body shop strawberry dan mcm2 lagi..sebotol hanya RM 12 shj ^^, <-- nampak x hadiah asfz sgt murah -,-

2) Kraftangan hasil tangan asfz. Actually ianya sebenarnya hp keychain..ala, y gantung2 kat handphone tu..comel x? W tu maknanya teetttt..hanya asfz je y taw..hahahah ^^
kalo suka dengan kraftangan asfz tu, leh je tempah kat asfz..murah jek hanya Rm 3 satu..

3) Brooch tu actually bukan tok Mr Teddy tapi his mom punyer lah..hope mak dye suka lah..
weeee~

walaupon besday Mr Teddy, asfz pon dapat hadiah daripada beliau.
hadiahnya....

BROOCHH!!~
cantek x?? please cakap cantekk...
sbb beliau yang belikan untuk asfz okeyh..hahahah

opss..actually tok mak asfz pon ada..
(mak asfz pon dpt, ni y jeles ni..hikhikhik)

kaler pink taw..
awww~
hahahahahhaa :D

leh la asfz mengayakan brooch yang cantek ni di hari raya..wow, i likee ^^,

menda2 ni semua berada di tangan masing2 semalam, sbb hari ini asfz xdpt jumpe ngan dye ekoran jadual kelas yang teramat2 full..huhuhu~
so maknenya celebrate awl la cket..hahah..

ok lah, tu jek story tok kali ini..
oh yek, kepada sesiapa yang ingin membeli perfume tu dan kraftangan tu jgn segan silu emailkan pesanan anda ye..hantar ke asfzlily@gmail.com
mudah jek kan ^_^

notakaki :: GEROBOK CORNER dah upload shawl baru..jum jengah2..mana lah tahu berminat..leh beli dan bergaya di hari raya..

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA KEPADA SEMUA PEMBACA2 BLOG ASFZ..

truly,

Comments

♥S@R@♥ said…
mana gambr mr.teddy? bg la maksu tgk..hehe
asfz lily said…
maksu :: opss..shhh...hahahha :D

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake