dri UKM ke PUTRAJAYA??

Salam Ramadhan

Apa cerita menarik untuk asfz kongsikan kepada pembaca2 asfz yek..hurm..
jum asfz nak cerita sesuatu...
asfz dah beritahu yang asfz sudah berjaya mendapatkan lesen kereta P kan, so 1 day mr teddy minta tolong kat asfz.
dye soh asfz jadi pemamdu tak rasmi dye..haih..asfz pon tanya lah nak pergi mana, so dye cakap nak pergi UKM..see?? jauh x jauh..BANGI taw..MELAKA ke BANGI <-- jauh tak agak2 utk pemandu yang baru shj dapat lesen P? so, dgn sokongan mr teddy, asfz pon bersetuju tp bersyarat iaitu asfz kene bawa member, yelah incase asfz penat drive ke (gediz disitu..hahaha)..maka, perjalanan kami bermula. Ok, yang bestnya perkara ini berlaku pada 1 Ramadhan bersamaan 11 Ogos 2010. Dah lah puasa, drive jauh2 plak..tp kerana mr teddy, ku gagahi jua...hehehe..bertolak sekitar pukul 8.00 pagi. Mula2 kene amik mr teddy lu kat kolej dye, dah lah jauh mak aii...jalan kiri kanan hutan..sejukk je suasana..seronok tp seram..hahahahaha..dlm pukol 9 lebih juga r baru bertolak p UKM tu.

Sekitar 11 lebih kami sampai, segala urusan dibuat malangnya tak berjaya sebab mr teddy ni men redah je..ngn surat2 tak dibuat...itu xde..ini takdew..berbuih2 mulut ni membebel sampai kene label MAK NENEK!~ oh nooo...asfz dapat jumpa kawan lama asfz..nama dye shuhada a.k.a ada..dye ada blog, jum terjah!~
kejap je kami jumpe sebb dye nak p discussion dan kelas..sedey je...xpelah, next time ye ada ku syg..weee~ actually xde urusan yang dapat dibuat di UKM tu disebabkan faktor tiada surat menyurat. so, keputusan dibuat untuk pergi PUTRAJAYA..jauhkan kami berjalan2..kecian kawan asfz, bella terpaksa melayan kerenah mr teddy tu..haih..oklah, malas nak cerita panjang2..disebabkan en3 ni xde gambar..agak bosan juga lah kan..hehehe..yang penting asfz dapat berbuka puasa bersama2 mr teddy..sangat seronok okeyh!~
ok lah, pen off here.. t asfz update lagi..actually banyak ag cerita yang nak dikongsikan tapi batas masa untuk menghupdate menyebabkan cerita2 tu menjadi basi..maaf yek :)
till then,

notakaki :: ESOK BESDAY MR TEDDY, NAK BAGI HADIAH APA EK??
any suggestion??

truly,

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!