bg pluang pd org yang sayang kamu...jgn smpi nyesal kemudian hari...

Salam Ramadhan

asfz nak share link ni jek..
http://www.facebook.com/video/video.php?v=138591226164567&ref=mf
asfz sedey tgk video ni..

" Hari ini genap sebulan pertunangan kita. Bulan depan kita dah nak disatukan. Kad kawen pin dah abiz kita edar. Seronoknya saya tak terkata. Tak sabar rasanya menanti hari bahagia.
tapi...
saya perasan something..
Lately, sikap awak dah banyak berubah. Awak asyik marah-marah jek...Apa yang saya buat, semuanya serba tak kene di mata awak..Saya call awk ajak lunch sama-sama, tapi awak mengelak. Awak kata awak busy, banyak keje..Saya masakkan sup kegemaran awak tapi awak kata tak sedap, tawar..Padahal sebelum ni awak tak pernah komplen..
Hari ni awak tak keje..Saya nak ajak awak cari baju pengantin tapi macam biasa awak kata awak tak free..
Tiba-tiba hari ni family awk datang..saya tertanya-tanya kenapa??
rupanya mereka minta putuskan pertunangan kita. Hancur luluh hati saya..
tapi apakan daya..saya akurr.. Mana nak letak maruah family saya..ayah marah-marah..ayah tak kasi saya hubungi awak lagi..
tapii..
SAYA RINDUKAN AWAKKK..!!!
sejak hari itu, awak langsung tak call saya..satu khabar berita pun saya tak terima...sah la awak dah lupakan saya..
Hari ini saya dapat sekeping telegram. Dalam tu tertera nama awk..Gembiranya saya, tuhan je yang tahu! tapi...
saya hairan, kenapa dalam tu ada surat laporan doktor???
Rupanya selama ni awak berahsia dengan saya. Doktor sahkan awak menghidap sakit barah otak. Mereka ramalkan jangka hayat awak cuma tinggal sebulan je paling lama..
SANDIWARA APA YANG AWAK MAINKAN NI???
KENAPA BUAT SAYA MACAM NI??~!
patutlah selama ni awak beriya-iya sakitkan hati saya..rupanya awak taknak derita..mulianya hati awak
tapi...
sekurang-kurangnya berilah saya peluang...
untuk menjadi yang HALAL buat awak..
untuk saya buktikan bertapa saya MENCINTAI awak!! "

"Mr Teddy, thanks sebb terima diri ini seadanya..sesunguhnya diri ini terlalu banyak kekurang..dan thanks juga sebab meng"complete"kan diri ini..ilysm

notakaki :: sayangilah pasangan anda dan berilah diri sendiri peluang untuk disayangi okeyh..

psstt :: maaf xleh nak upload video sebab asfz xdpt video nya..sekadar dapat share link je..dont worry, its not a VIRUS okey ^_^

truly,

Comments

lembuandmonyet said…
ilysm?? aku raser aku kenal r.. member budak skolah aku.. syamin.... ko amek dari mana mende ni???
asfz lily said…
aku amik dr fesbuk..
owner aku xingat lah..
hehe..
aku mmg suka video2 tu..
seyes weihh..kreatip & inovatip aww..
hehe ^^,

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!