ATIQAH HOMEMADE CHOCOLATE CONTEST

Salam Ramadhan..

Sape suka makan cokelat??
asfz percaya mesti ramai y suka kan..tol x??

ok, asfz nak tunjuk ni...


Hello Kitty..comel kan..
ini cokelat taw..
nak taw harga berapa?? 
hanya Rm 5 setiap satu..
murah kan :D

jum tengok ni plak..


Bunga ROS!!~
weee~
yang ni kaler cokelat tp 


ada juga yang kaler2 ni..
haa..terpikat lah tu..

ros cokelat tu harganya cuma RM 50 untuk 100 biji
dan
ros pink+putih tu plak RM 28 untuk 50 biji

murah kan..ni promosi raya taw!!

sabar2 ada lagi..


yang ni door gift
sangat sesuai untuk majlis perkahwinan kew, pertunangan ke, majlis2 rasmi kew..

harga hanya RM 1.00 sebijik lah..
sangat murah kan^_^


yang ni namanya Loly-Choc
ha..ni cam lolypop cuma yang ni cokelat lahh!~

harga RM 1.50 juga ^_^


siap ada bekas yang comel yang ada riben lagik..
untuk satu bekas ni harganya RM 1.50
oh ye..ni contoh Door Gift juga..^^,

dan last but not least


wow..cantek kan..ok, nak yang ni kene join GA ni..
nak join GA ni hanya klik banner yang cantek tu..
senang jekk...

semua cokelat2 yang cantik dan comel ini sebenarnya korang leh beli kat AtiQah Homemade Chocolate

jum beli cokelat di AtiQah Homemade Chocolate sempena Raya yang bakal menjelma ini ^_^

notakaki :: asfz harap asfz the lucky one...
nak cokelat!! O_o

truly,

Comments

adorablenya coklat-coklat tu <3
asfz lily said…
eny :: sangat adorable kan.. ^__^
-atiQah- said…
terima kasih byk2 join..
entri yg menarik.. ;)
asfz lily said…
@-atiQah-

ur welcome..
hope im the lucky one :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management