akhirnya~~

Salam Ramadhan

Akhirnya asfz dapat juga beli makanan kegemaran asfz
^____^

Hari ni asfz pergi bazaar ramadhan area MC tu..
BAZAAR RAMADHAN CEMPAKA 
best sangat taw..macam2 juadah ada...rambang mata asfz..keh2 tapi yang paling best asfz berjaya beli semua juadah yang asfz nak makan sangat tu tadi.
teruja kot..haha

check diz out..

air soya cincau
yummy..
sedap sangat ^__^
harga hanya RM 1 jewkk....

MURTABAK ARAB DAGING
weee~
banyak giler daging..seyes...
mmg berbaloi lah...
pergghhh!!~
hanya RM 3.50
^__^

dan lastly,
yang ni agak tawar lah..
tapi boleh dimakan lagik r..
hehehehe~
buat snd lagik sedap kot..
yang ni RM 2.00

so, total :: RM 1 + RM 3.50 + RM 2.00 = RM 6.50

banyak tol asfz kuarkan wit..
jgn tiru perangai asfz taww !!~

notakaki :: baca en3 ni dlu before baca en3 ni Menu Berbuka Kegemaran Asfz
Thanks to all my housemate..
lurve u all 
^______^

truly,

Comments

fArAh nAbiLA said…
=).. yea2 je sedap..hehe
eny pon buat entry mcm ni :)
asfz lily said…
farah nabila :: yela..sedap taw :D
asfz lily said…
eny :: best kan..hehehe~

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!