Posts

Showing posts from August, 2010

got new lens for RAYA~!

Image
Salam Ramadhan
hye peeps.. nak taw, aritu asfz pergi blog gath kan..  on the same tyme asfz shopping raya skali.. wohoo... purple addict kot.. so, nk dijadikan cite i got new lens for hari raya check diz out
cantek x mata asfz???
hehehe.. nk taw asfz beli kat mana?? kat sini lah MATA KU CANTIK
notakaki :: skg asfz kat luar nak jumpe Mr Teddy lah...hikhik.. SELAMAT HARI MERDEKA SEMUA!!!
psssttt :: Baju Raya. Kasut Raya dan Tudung Raya asfz update next en3 okeyhh :)
truly,

argggg!!!

Image
Salam Ramadhan
STATISTIC MAKE ME SICKS!~
huh..
nak study.. midterm malam ni..
notakaki :: past midterm nak countdown MERDEKA!!!!
truly,

gathering melaka blogger

Image
Salam Ramadhan
semalam ada gath taw~! kat JUSCO, MELAKA.. best sgt.. xmo ckp banyak.. enjoy the pic :D
ni semua link2 blog hak milik blogger terhormat.. jadi, sila2 la terjah okeyhh!!
ha..spe kenal beliau? semua kenal kan.. dye lah yang anjurkan gath kali ni.. ^__^
ni lah yang hadir..seronokk.. makan kepcii okeyhh!!  ^__^
ni plak Blogger UTeM hahaha..keciknya dunia :)


Selamat Datang ke  Kampung 1 Malaysia, No 1, Jalan 1 hikhik :) semua nak SATU!!~
yeay.. 1 Malaysia
notakaki :: sgt seronok..bergambar sana-sini.. ngee~ mcm2 ragam :) dan ada cenderahati lagik aw.. nak taw? tunggu next en3 k. psstt...asfz dah shopping raye.. i loikee :)
truly,

eh, dah 100 hari lah..

Image
Salam Ramadhan

alhamdullilah.. dah 100 hari.. banyak dugaan tok sampai ke hari ini.. moga2 hubungan ini berkekalan.. insyaAllah.. ilysm dear.. thanks coz accept me, who i am.. ^__^
truly,

pakai baju kurung pon boleh men bowling taw!!!~

Image
Salam Ramadhan
wah..wat the best night ever.. t asfz cite k..
notakaki :: oledy got duit raya ^__^ jgn jeles taww!!

truly,

pengat labu..yummy

Image
Salam Ramadhan

ni antara juadah berbuka puasa.. PENGAT LABU
notakaki :: asfz wat snd taw..of kos dengan bantuan kawan2.. wee~ spe nak resepi?  hakhakhakk :D
truly,

Please Help Me!!

Image
Salam Ramadhan
asfz tension sangat!!~

Kepada yang pakar sila help me..!~ really need ur help :(

notakaki :: repost punyer post..
help mee!!
truly,

Tudung Mania Giveaway

Image
Salam Ramadhan
hurm..pejam celik..pejam celik.. dah hampir 2 minggu kiter berpuasa..
asfz pon dah kedengaran lagu raya dah.. hehehe..begitu bersemangat yekk.. ok2..
persiapan raya mcm mana? gempak x? hehehe.. oh yek..kepada sesiapa yang mencari2 tudung sarung untuk digayakan semasa hari raya.. asfz ada satu tempat yang best iaitu di TUDUNG MANIA  xpercaya klik sini cuba tengok pic ni..cantek taw ^_^

nak tudung yang macam ni?? haha..sila lah jenguk2 disini.. murah2 taw ^__^
ni kan GA..so kepada sesiapa nak join pon boleh.. klik jek kat pic tudung yang cantek tu..  ^_____^
truly,

Ka-Ching PreLoved Nak Bg Duit Raya

Image
Salam Ramadhan.. asfa nak join GA ni lah
sebab asfz nak duit raya lah!!~ weee~
^________^
jomla join sekali.. hanya klik kat blog ini jekk :D
notakaki :: asfz nak duit raya.. hope im lucky.. aminn..
truly,

akhirnya~~

Image
Salam Ramadhan
Akhirnya asfz dapat juga beli makanan kegemaran asfz
^____^
Hari ni asfz pergi bazaar ramadhan area MC tu.. BAZAAR RAMADHAN CEMPAKA  best sangat taw..macam2 juadah ada...rambang mata asfz..keh2 tapi yang paling best asfz berjaya beli semua juadah yang asfz nak makan sangat tu tadi. teruja kot..haha
check diz out..
air soya cincau yummy.. sedap sangat ^__^ harga hanya RM 1 jewkk....
MURTABAK ARAB DAGING weee~ banyak giler daging..seyes... mmg berbaloi lah... pergghhh!!~ hanya RM 3.50 ^__^
dan lastly, yang ni agak tawar lah.. tapi boleh dimakan lagik r.. hehehehe~ buat snd lagik sedap kot.. yang ni RM 2.00
so, total :: RM 1 + RM 3.50 + RM 2.00 = RM 6.50
banyak tol asfz kuarkan wit.. Publish Postish2.. jgn tiru perangai asfz taww !!~
notakaki :: baca en3 ni dlu before baca en3 ni Menu Berbuka Kegemaran Asfz Thanks to all my housemate.. lurve u all  ^______^
truly,

BEAUTIFUL EYES CONTEST BY NJ-LENS

Image
Salam Ramadhan
Hye.. asfz nak join contest plak. mana lah taw asfz bertuah kew kan.. hikhik ^_^

contest kali ini dianjurkan oleh NJ-Lens

so, pic yang asfz pertaruhkan ialah ^_^


hehehe..
Due Date :: 24 Aug 2010
so, jom ramai2 join contest ni.. nk join? hanye klik banner tu jekk :) bukan klik pic asfz taw..hehe..
1st prize 
a pair of GEO contact lens (any design)
1 cute hello kitty lens case

2nd prize
a pair of GEO contact lens ( 1 tone design)
lumayan tu prize dyee.. weee~
notakaki :: cantek x mata asfz :) hope im lucky :)
truly,

finally...yeayy~~

Image
Salam Ramadhan
hye gurls n boys..hehe ok, asfz over xcited sekarang.. know y?? sebabnya asfz berjaya menyelesaikan masalah RUBIK ini.. setelah berkurun lamanya asfz mencuba.. akhirnya!~~ ASFZ BERJAYA!!
ni keadaan RUBIKS sebelum diselesaikan.. bayangkan.. dah la satu kaler, size berbeza2.. haihhh~ memang menguji kesabaran dan kecekalan hati taw x!!!
nak tengok keadaan RUBIK selepas asfz menyelesaikannya??
Check diz out!~
see.. cantek tersusun kan.. ^__^
I PROUD WITH MY SELF
haha..
notakaki :: before ni asfz ada juga setelkan rubix 3x3 yang berwarna-warni tu.. tak percaya?? baca kat sini --> aku::Rubik ^_^
truly,

GA Contest

Image
Salam Ramadhan

Sapa nak ni?? jom join GA ni.. COKLATCHOC4U
nak join hanya klik je picture chocolate yang sedap tu..emmm..yummy ^__^
notakaki :: hope im lucky :)
truly

::CABUTAN BERTUAH MANJAKUSAYANG::

Image
Salam Ramadhan

ok, asfz join GA lagi..
kali ini datangnya daripada ManJAkUsaYAng

note :: Happy Birthday adik Aleeya..
dah 3 thun kan :) sudah besar..
semoga adik Aleeya menjadi anak solehah yek..
jgn nakal2 taw ^_^

pssstt :: spe nak join hanya klik banner yang comel tu okeyh ^_^

notakaki :: hope im lucky..

truly,

bg pluang pd org yang sayang kamu...jgn smpi nyesal kemudian hari...

Image
Salam Ramadhan
asfz nak share link ni jek.. http://www.facebook.com/video/video.php?v=138591226164567&ref=mf asfz sedey tgk video ni..
" Hari ini genap sebulan pertunangan kita. Bulan depan kita dah nak disatukan. Kad kawen pin dah abiz kita edar. Seronoknya saya tak terkata. Tak sabar rasanya menanti hari bahagia. tapi... saya perasan something.. Lately, sikap awak dah banyak berubah. Awak asyik marah-marah jek...Apa yang saya buat, semuanya serba tak kene di mata awak..Saya call awk ajak lunch sama-sama, tapi awak mengelak. Awak kata awak busy, banyak keje..Saya masakkan sup kegemaran awak tapi awak kata tak sedap, tawar..Padahal sebelum ni awak tak pernah komplen.. Hari ni awak tak keje..Saya nak ajak awak cari baju pengantin tapi macam biasa awak kata awak tak free.. Tiba-tiba hari ni family awk datang..saya tertanya-tanya kenapa?? rupanya mereka minta putuskan pertunangan kita. Hancur luluh hati saya.. tapi apakan daya..saya akurr.. Mana nak letak maruah family saya..ayah marah-mar…

:. Kontest .. Aku Punya Bear .:

Image
Salam Ramadhan
hehe..GA lagikk.. jgn mara yekk :D terajin plak malam ni nak join GA ngeee~
kali ni GA ni datangnya dari blog noieizan

asfz nak bagi nama bear ni 
"PRINCESS CHOCKY" sbb dye berkaler ala2 choc dan dye pakai dress..ala2 puteri gitu~ pheeewwiitt...comell sangatt kann !!!
kenapa asfz mesti memiliki bear tu sbb i deserve itt!!~ huwaa...nak bear sangat2.. please...bagi asfz bear tu yekk :D
ok, spe2 yang nak join sila2 lah klik banner tu..
asfz nak tagged ::  http://lamankasehiman.blogspot.com/ dan http://www.ekathelittleprincess.blogspot.com/ sile join okeyh :D
notakaki :: ohh princess chocky, moge kamu milikku.. >.<
truly,

bARdbOO GIVEAWAY

Image
Salam Ramadhan

asfz nak join GA ni..

asfz taw GA ni dari TIEFAZATIE

huhuhu ^___^

kawan2, jom join GA ni dan jadikan ASFZLILY sebagai referal anda okeyh..

notakaki :: hope im the lucky one :D

truly,

JOM IKOT TEHA GIVEAWAY

Image
Salam Ramadhan
Jum join GA ni.. mudah dan hadiah yang sangat menarik!!
serius ni, xtipu taww!!~
jum tengok syarat2 GA ^__^

SYARAT-SYARAT:

1. firstly, wajibmenjadi follower bloghttp://tehanurfateha.blogspot.com
dan printscreen bukti bahawa anda telah menjadi follower blog tehanurfateha.blogspot.com.. (ada kan perbezaan kalo dah follow atau belum..) 



nampak x asfz disitu?? comel jekk ^_^
**untuk printscreen tekan butang "prtsc sysrq" di bahagian atas keybord anda dan paste dekat paint atau powerpoint. kemudian save as picture...

3. buat 1 entry berkenaan JOM IKUT TEHA GIVEAWAY dan masukkan bukti (yang korang printscreen tu) bahawa anda telah menjadi follower.tag minimum 2 orang rakananda untuk menyertai giveaway contest ni..


ASFZ NAK TAGGED :: Qiefly dan Fiza

4. letak banner giveaway kat sidebar blog korang.. :)

DONE!~

5. Wajib share giveaway ni kat facebook korang.. (korang mesti ada fb kn.. ;D)


bukti taw asfz share kat fb ^_^

6. kemudian, selepas dah join tinggalkan link anda di ruanga…

Fabric Giveaway by Little Mama

Image
Salam Ramadhan

Cutekan Banner tu..
seyes..comelll...

ok, spe2 yang nak join GA ni mudah jek..
juz klik je banner tu..

hadiah dye menarik sangat ^__^

oh yer..
co-sponser GA ni ialah http://littlemamalove.com

notakaki :: please, bagilah asfz fabric2 tu..^__^

truly,

ATIQAH HOMEMADE CHOCOLATE CONTEST

Image
Salam Ramadhan..
Sape suka makan cokelat?? asfz percaya mesti ramai y suka kan..tol x??
ok, asfz nak tunjuk ni...

Hello Kitty..comel kan.. ini cokelat taw.. nak taw harga berapa??  hanya Rm 5 setiap satu.. murah kan :D
jum tengok ni plak..

Bunga ROS!!~ weee~ yang ni kaler cokelat tp 

ada juga yang kaler2 ni.. haa..terpikat lah tu..
ros cokelat tu harganya cuma RM 50 untuk 100 biji dan ros pink+putih tu plak RM 28 untuk 50 biji
murah kan..ni promosi raya taw!!
sabar2 ada lagi..

yang ni door gift sangat sesuai untuk majlis perkahwinan kew, pertunangan ke, majlis2 rasmi kew..
harga hanya RM 1.00 sebijik lah.. sangat murah kan^_^

yang ni namanya Loly-Choc ha..ni cam lolypop cuma yang ni cokelat lahh!~
harga RM 1.50 juga ^_^

siap ada bekas yang comel yang ada riben lagik.. untuk satu bekas ni harganya RM 1.50 oh ye..ni contoh Door Gift juga..^^,
dan last but not least

wow..cantek kan..ok, nak yang ni kene join GA ni.. nak join GA ni hanya klik banner yang cantek tu.. senang jekk...
semua cokelat2 yang cantik dan comel ini …