Noktah Cinta

Salam GORGEOUS readers..

wait2, before tu ada spe2 notice x yang lagu blog ni dah kembali yang lama..
Oh No..xleh pisah lama2 lah lagu tuu...
ehem2x..
nak wat en3 GGEDDIIXX.
spe tak suka sila tutup mata..
huhuhuhu~

First of all, Cik Asfz mmg suka lagu NOKTAH CINTA-HAFIZ AF
sebab LIRIKnya

if MR TEDDY nyanyikan lagu ni tok i, so jawapan i ialah

Tuhan tolong nyatakanlah
Padanya tentang cinta
Adakah masih diriku di perlukan <-- YES, I REALLY NEED U

Tuhan tunjukkan padanya
Tentang apa yang ku fikirkan
Adakah cinta ini
Perlu untuk dirinya
<-- SANGAT PERLU

dan yang membuatkan Cik Asfz terharu sangat2..
MR TEDDY punyer Caller Ring Tone (kantoi gune MAXIS..huhu) dan bertukar lagu..
agak2 lagu apa ek ?
(pk2 kan lah yekkk ^_^)

maka, Cik Asfz pon laju2 gak tukar CMT, dan yang best nya PERCUMA
woohooo~
my lucky day is on
1st JULY 2010

"Thanks MR TEDDY, u wat i rase terharuu sangat2..
huhu, i taw u nk i dgr lagu tu kan before cakap dengan u.."
^________^

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

notakaki :: maaf sekiranya en3 ni agak bosan..
❤ ilysm MR TEDDY

truly,

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!