MirzaShope Giveaway

Salam Readers.
Skang asfz ngh free..yelah, bru lepas hantar proposal..
dan yang bestnya proposal asfz diterima taw..weeee...
walaupon ada salah dan silap tp ttp diterima..
so, bile ada mase yng free ni, asfz nak join GA lah..

GA ni dtgnya dripada MIRZA SHOPPE
nak tgk hadiahnya..

TADA!!~

menarik kan ??
MAMA MIRZA NI seorang yang sgt kreatif. Tak percaya? tengok shj koleksi2 kraftangan dye..wott..wott..
mmg bombastik lah..ada banyak tips..nak taw lebih lanjut atau nak join sila klik sini dan SiNi dan sInI juga..hehehe

oh yer, MAMA MIRZA juga jual FELT..
apa lagik..
jum beli2..hehehe ^___^
notakaki :: hope asfz dpt kain2 felt yang cantek tu..nk wat kraftangan nii..ngeee ^__^

truly,

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!