im not freashie anymore...

Salam Readers

Sudah 4 hari tak mengupdate, buka blog..fuhh...bersawang2 lagikk...
maaf yekk...kesibukkan melanda..t yang xsempat2 tuu..
Berita terbaru mengenai diri Cik Asfz, sekarang Cik Asfz sudah mula belajar, cuti sem dah abiz lahhh!~
so, now Cik Asfz dah bergelar "SENIOR" okey sebab dah ada "JUNIOR"..hohoho, terasa tua plak..hehehe
Cik Asfz sgt suka dgn ostel Cik Asfz sebab rumah besar (teres 2 tingkat) ^__^
hanya 10 orang yang duduk, ada 4 bilik..dan biliknya beso2 ^_^
dan yang paling best, semua geng Cik Asfz duk serumah ..kecoh u :)
transport really2 problem sbb bas ssh nak masuk area sini <--- jalan2 akan dikurangkan?? teeettttt.....

jadual skg okey kot..lecture yang dah jumpe seem ok, tp xtahulah seterusnya kan.
Assignment dah dapat..huhu~
Malam ni plak ada taklimat bengkel...huwaaaa, xtahu nka wat tajuk apa...sobs.sobs...sobs... :(

ok lah, tu je serba sedikit berita terbaru dari Cik Asfz :)
nak berbelogwalking lambat sbb gune broaband lew...klw kat umah gune streamix...rindu streamixx....:'(

notakaki :: JUM BELI SHAWL KAT GEROBOK CORNER

Comments

En iLham said…
abg pun rindu streamyx
beruk band lembabnye macam siput sedut kebuluran setahun
ades
baincardin said…
Salam. Jom kita menghayatinya bersama! ^_^
asfz lily said…
En Ilham :: taw xpew..ssh nk berbelogwalking lahhh!!~
huhuhu...
asfz lily said…
baincardin :: nk hayatui mcm mana? hikhikhik

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!