great weekend PART 1

Salam Readers.

Apa khabar? Sihat? dah makan? minum? mandi? ok2..sila jawap dalam hati jek okeyh..asfz xnak taw pon..weee :) jangan mara yekk..t cepat tua..kedut sana..kedut sini...klw dah ada tu cepat2 p cucok BOTOX..huwahahaha...toksah lah nk membazir wit..nature beuty kan paling cantek :)

ok2, asfz nak cite psl weekend asfz yang tersgt2 bes. Pada mulanya ianya hanya BOREED WEEKEND okeyh tp telah di"transform" dengan menjadi WONDERFUL WEEKEND..i loike..
STORY BEGINN..

Bella (kwn asfz lew) punye kawan datg dr KL ke Melaka. So, mereka merancang nak pergi WONDERLAND kat melaka tu..baru buka okeyh..Bella ajak asfz, so dengan laju2 nya asfz setuju. Maka, bermulalah perjalanan kami. Mula2 asfz mencari seluar mandi. Cerewet sket kat sana. Xleh pakai seluar yang ada zip kat belakang dan kaki. Sebab t calar lah semua jenis gelongsor2 yang ada, xpon meletop lak dye punye pelampung yang cantek dan MAHALLL!!! opsss...hehehehe...

malas nak cite banyak, jum layan gambar..boleh kan ^^

sampai2 je teru bergambar..di parking lot okeyh..hahahaha....
manyakk kosong ini park bile kami sampai..bile nak balek, masyaAllah..full..hohoho


SELAMAT DATANG ^_^

pintu gerbang dyu ada dinasoorr..hehehe
comel jekk..tak takot pon..lalalala :))

menda alah ni asfz pon tak tawu apa..tapi banyak gile menda alah ni kat sini..huhuhu..

okey lah..sampai sini dulu..t asfz continue..
nak pilih pic2 yang manyak2 tu...

notakaki :: hadiah untuk pengunjung setia tu dah ada..nak taw apa? tungguu ^^,

to be continuee...

truly,

Comments

♥S@R@♥ said…
wahhh..nanti boleh bawa maksu plak..

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management