brooch versi Cik Asfz

Salam Readers..

Pagi2 buta Cik Asfz post en3,
buang tebiat ke?huhu~ 
xkisah lah..janji ada en3 baru kan :)

apa2 pon Cik Asfz nak share ni..huahaha..
hasil tangan Cik Asfz, yelah walaupon tak lah cantik mana pon tapi Cik Asfz puas hati lah..
hehehe..selepas Cik Asfz berjaya membuat INNER 2-TONE tu dengan jayanya (ewahh..poyo la plak Cik Asfz ni), Cik Asfz berjaya buat ni..

jom tengok.. ^__^

ni lah dye..
BROOCH versi Cik Asfz (erkk..bole x?)

kih3x, comel kan..
sebenarnya saiz nye besor2 aw..hehehe..

Jum terjah satu persatu =))

haa..yang ni saiz besar..
tujuan nak hiaskan blouse..comel je kalo tersemat kat tepi bahu..
swweeett gituu..hahahaha
(Cik Asfz sedang masuk bakul angkat sendiri, sila layan kan jekk..tQ)


yang ni xbesor, xkocik..sedang2 jek saiz dye ^_^
jahitan buruk disitu
almaklumlah, jahit tangan..bru hari ni try,kire okey lah tu kan :)

yang ni bentok bulat..
asalnya nk wat benda len, skali jadi benda ni..
comel gak..suka ^__^

yang ni kocikk jekk..comel gitu..pink lagik!~
more gurly gitu ^^,

yang ni speacial sket sbb lama gila Cik Asfz nak menyiapkannya..
akhirnya..~
comel kan..tapi macam ketara gila saiz bunga putih dan maroon..
huwahahahaha~
apa2 pon ttp unik..
spe setuju? sila angkat kaki laju2 ^^,

semua brooch ni Cik Asfz siapkan 1 hari ni jekk.
(ewah, owg len leh wat 100 biji brooch, kecoh tol Cik Asfz nih)
tak kisah lah, sbb ni usaha Cik Asfz, bile dah siap perasaan hepi tu len sket..hikhikhik

Apa2 pon Cik Asfz sangat terharu bila mak Cik Asfz tersenyum lebar melihat hasil kerja tangan Cik Asfz ni. Siap support barang2 lagi seperti butang, benang, kain dan sewaktu dengannya..
Mesin jahit pon dye bagi Cik Asfz guna taw..
(bru beli kott, Cik Asfz nak guna yang lama mak Cik Asfz ckp gunalah yang baruu ^^,)

"LOVE U MUM.. U R THE BEST MUM IN DA WORLD"

oh ye, esok Cik Asfz nak mengayakan semua brooch versi Cik Asfz ni..
wahh, esok klw sempat Cik Asfz update lah yekk ^^.

notakaki :: kepada semua VISITOR CIK ASFZ, datang2 lah selalu..
Cik Asfz akan jejak korang semula okeyhh!~
Klik my nuff too..
love u oll =))

till then,
baii.. (^^,)

truly,

Comments

En iLham said…
pergh
pasni cik asfz boleh buat blogshop jual brooch plak
tapi sebelum tu kena bagi free kat abg satu
ekekekeke
Eifa Zuhaira said…
wooo...cantik der. pndai giler ko jahit...HEHE :))
asfz lily said…
en ilham :: aik abg, perli nampak..
-,-
asfz lily said…
eifa :: arigatoo ^^,
(aku bru belajar okeyh!~)
Mya said…
wwah...rajin betol bab menjahit.. mmg boleh bkk kedai jahit sendiri ni.. hee..
trex kiut said…
siyes comel ..
xsgka as minat mnjahit jgk
sama la kite (^_^)
amElyn said…
hi dear!!
first time singgah ur blog.
ni pun dok bloghopping.nak tau cara2 yg betul terima award.
hakk3.ampeh gila.
kena jawap soklan eh? pastu cane nak terima award tersebut??
mai lah singgah.bole share sama2 n bg tunjuk ajar..
kumakikaeamelyn@blogspot.com
thanks yang!! xx
asfz lily said…
eifa :: xpandai mana pon..hehe
asfz lily said…
Mya :: aik, perli nampak T.T
asfz lily said…
trex kiut :: asfz xmint menjahit pon..sje2 jek ni.. :)
asfz lily said…
eMeLyn :: thanks 4 coming :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!