apsal perasaan macam ni?? StoP IT!!!!

Salam Readers

How are you?
semoga semua pengunjung dan followers Cik Asfz gembira dan hepy selalu.

Actually, Cik Asfz nak tunjuk satu benda pada hari ni
ianya satu benda yang Cik Asfz wat sepenuh jiwa dan raga (ayt mmg xleh bla kan..hukhuk)
bila dah siap, Cik Asfz tetibe sebak (perasaan yang bercampur baur)
otak ligat mencari2 urat2 saraf yang ada dalam kepala ni.
untuk menyemakkan kepala Cik Asfz ni..
hadooii!~
MENGAPA BERPERASAAN SEBEGINI?
MENGAPA?? MENGAPA??
MySpaceMySpaceMySpace


nilah benda yang Cik Asfz nak tunjuk..
ianya xdelah cantek, tapi Cik Asfz wat benda ni dengan bersungguh2..

niat di hati nak beri heart merah+putih tu kat Mr Teddy tapi
...............
Cik Asfz ase juz forget it..

ArghhH!~
perasaan bercampur2..
huwaaaa....nak nages pon ada..
sobs..sobs..sobs.. :(
MySpaceMySpaceMySpaceMySpace

notakaki :: really miss my Mr Teddy..huwaaa....MySpace

truly,

Comments

En iLham said…
sabar2
takpelah
boleh buat yang lain
next time kene buat dengan penuh kasih sayang
haha
asfz lily said…
En Ilham :: ye lah..baekk ..
haha

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake