Posts

Showing posts from July, 2010

kenapalah jadi begini???

Image
Salam Readers..
Asfz dalam kelas skg..hehehe...curi2 on9 ni..jgn beritahu lecture asfz yekk..shhhhh...senyap2 jek.. asfz nak beritahu cerita sedey ni..sblom tu asfz nk kesat air mata ni dlu,.. malu r member2 nampak asfz nages, jatuh stadard..ngeee~~ ok2, straight to the point.. actually this semester asfz kene amik subjek BENGKEL 1, maksudnya asfz kene bagunkan satu software yang lengkap kemudian akan di bentangkan pada hujung sem ni. Nak dijadikan cerita, asfz pon wat la satu sistem ni. Supervisor a.k.a SV asfz pon setuju ngn tajuk asfz, so dengan laju2nya asfz dengan bersungguh2 bersengkang mata opss, hiperbola disitu ;) menyiapkan proposal..sungguh gembira tidak terkata apabila SV asfz menerima proposal asfz.. ku sangkakan panas hingga ke petang, rupanya hujan ditengah hari...sobs..sobs..sobs.. asfz baru dpt berita daripada AJK BENGKEL 1 bahawasanya tajuk bengkel asfz di REJECT.. ulang suara okeyh. REJECTTT!!~ hancur hati asfz bile mendapat perkhabaran sebegitu..hukhukhuk.. nampaknya terpaksa…

MirzaShope Giveaway

Image
Salam Readers. Skang asfz ngh free..yelah, bru lepas hantar proposal.. dan yang bestnya proposal asfz diterima taw..weeee... walaupon ada salah dan silap tp ttp diterima.. so, bile ada mase yng free ni, asfz nak join GA lah..
GA ni dtgnya dripada MIRZA SHOPPE nak tgk hadiahnya..
TADA!!~
menarik kan ?? MAMA MIRZA NI seorang yang sgt kreatif. Tak percaya? tengok shj koleksi2 kraftangan dye..wott..wott.. mmg bombastik lah..ada banyak tips..nak taw lebih lanjut atau nak join sila klik sini dan SiNi dan sInI juga..hehehe
oh yer, MAMA MIRZA juga jual FELT.. apa lagik.. jum beli2..hehehe ^___^ notakaki :: hope asfz dpt kain2 felt yang cantek tu..nk wat kraftangan nii..ngeee ^__^
truly,

great weekend PART 1

Image
Salam Readers.
Apa khabar? Sihat? dah makan? minum? mandi? ok2..sila jawap dalam hati jek okeyh..asfz xnak taw pon..weee :) jangan mara yekk..t cepat tua..kedut sana..kedut sini...klw dah ada tu cepat2 p cucok BOTOX..huwahahaha...toksah lah nk membazir wit..nature beuty kan paling cantek :)
ok2, asfz nak cite psl weekend asfz yang tersgt2 bes. Pada mulanya ianya hanya BOREED WEEKEND okeyh tp telah di"transform" dengan menjadi WONDERFUL WEEKEND..i loike.. STORY BEGINN..
Bella (kwn asfz lew) punye kawan datg dr KL ke Melaka. So, mereka merancang nak pergi WONDERLAND kat melaka tu..baru buka okeyh..Bella ajak asfz, so dengan laju2 nya asfz setuju. Maka, bermulalah perjalanan kami. Mula2 asfz mencari seluar mandi. Cerewet sket kat sana. Xleh pakai seluar yang ada zip kat belakang dan kaki. Sebab t calar lah semua jenis gelongsor2 yang ada, xpon meletop lak dye punye pelampung yang cantek dan MAHALLL!!! opsss...hehehehe...
malas nak cite banyak, jum layan gambar..boleh kan ^^
sampai2 j…

penatnyeee!~

Image
Salam Readers..
wahh...Cik Asfz sangat penat hari ni.. KENAPA?? sebab ni..

hehehe.. nanti Cik Asfz ulas lebih lanjut yekk.. sekarang sangat penat!` @.@
bai..
notakaki :: wit ku habiz seratus lebeyyy  :(

im...

Image
salam readers
NOT FEELING WELL
batuk + sakit tekak

selesema + hidung berair..


COMPLETE 1 PACKAGE!~
tu jek berita terkini.. bai.. pening pale .T___T.
notakaki :: JUM SHOPPING KAT GEROBOK CORNER n SLALULAH DATANG TERATAK CIK ASFZ klik mr NUFF yekkk... t Cik Asfz KLIK kamu juga ^_^

I juz wanna to say...

Image
Salam Readers
IM HAPPY TODAY ^__^
because today i meet da real MR TEDDY :)
tu jek..ahahahaha
truly,

number 1 is my lucky number

Image
Salam Readers
Cik Asfz sangat happy sekarang!~ weeeee....
siap nyanyi2 lagu NOKTAH CINTA lagikk!!~

nak taw sbb apa?
sebab...


*



*



*



*


*


Cik Asfz merupakan salah seorang peserta bertuah dalam LUCKY DRAW BY RINA


weee....xsangka sangat!~


nah Cik Asfz tunjuk BUKTI lagikk!~


tu dye nama Cik Asfz kat no 17 so, hadiah yang Cik Asfz bakal dapat ialah WALLPAPER STICKER ROOM pasni berseri2 lah bilik Cik Asfz.. weeee...suka sangatt!~
RINA, THANKS SEBAB ANJURKAN GA INI dan THANKS TO RANDOM (rina guna ni tok cabut no bertuah) SEBAB PILIH NO 1
^__^
notakaki :: JUM LA SHOPPING KAT RINAWARDROBE DAN JUGA GEROBOK CORNER OKEYH!~
GEROBOK CORNER sedang mengadakan promosi..
jum terjah sekarang!!~ ^___^

truly,

sorryyyy!~

Image
Salam Readers..
Maaf ye Asfz lama tak update.. bukan nya apa.. bizi lahh!~
NEW SEM!~ NEW LECTURE!~ NEW HOSTEL!~
NEW ROOMATE!~
NEW HOUSEMATE!~
everything is NEW...
1st week study, so far ok lah but  yang tak bestnya ASSIGNMENT dan bersusun!~ canteekkk jekk... haiiihhhh~~
adat lah kan sebagai seorang pelajar.. takkan terlepas dengan assignment2 berikut.. ngeee~
asfz nk sgt berbelogwalking tapi keadaan tenet yang macam ni, menghalang niat asfz tu.. TERIMA KASIH SANGAT2 SUDI JENGAH TERATAK CIK ASFZ NI DAN KLIK2 MR NUFF TUU~
t asfz akan cuba update slalu okey!~
bai.. <3
truly,

im not freashie anymore...

Image
Salam Readers

Sudah 4 hari tak mengupdate, buka blog..fuhh...bersawang2 lagikk...
maaf yekk...kesibukkan melanda..t yang xsempat2 tuu..
Berita terbaru mengenai diri Cik Asfz, sekarang Cik Asfz sudah mula belajar, cuti sem dah abiz lahhh!~
so, now Cik Asfz dah bergelar "SENIOR" okey sebab dah ada "JUNIOR"..hohoho, terasa tua plak..hehehe
Cik Asfz sgt suka dgn ostel Cik Asfz sebab rumah besar (teres 2 tingkat) ^__^
hanya 10 orang yang duduk, ada 4 bilik..dan biliknya beso2 ^_^
dan yang paling best, semua geng Cik Asfz duk serumah ..kecoh u :)
transport really2 problem sbb bas ssh nak masuk area sini <--- jalan2 akan dikurangkan?? teeettttt.....

jadual skg okey kot..lecture yang dah jumpe seem ok, tp xtahulah seterusnya kan.
Assignment dah dapat..huhu~
Malam ni plak ada taklimat bengkel...huwaaaa, xtahu nka wat tajuk apa...sobs.sobs...sobs... :(

ok lah, tu je serba sedikit berita terbaru dari Cik Asfz :)
nak berbelogwalking lambat sbb gune broaband lew...klw kat um…

MASALAH ITU KAWAN KITA

Image
salam readers
BETOL KE? spe sokong??
SILA ANGKAT BULU KENING (ala2 ziana zain tuu... ^_^)
notakaki :: nak kemas barang2.. cuti tinggal beberapa hari jek lagik.. Oh NOoooo T_T

apsal perasaan macam ni?? StoP IT!!!!

Image
Salam Readers
How are you? semoga semua pengunjung dan followers Cik Asfz gembira dan hepy selalu.
Actually, Cik Asfz nak tunjuk satu benda pada hari ni ianya satu benda yang Cik Asfz wat sepenuh jiwa dan raga (ayt mmg xleh bla kan..hukhuk) bila dah siap, Cik Asfz tetibe sebak (perasaan yang bercampur baur) otak ligat mencari2 urat2 saraf yang ada dalam kepala ni. untuk menyemakkan kepala Cik Asfz ni.. hadooii!~ MENGAPA BERPERASAAN SEBEGINI? MENGAPA?? MENGAPA??


nilah benda yang Cik Asfz nak tunjuk.. ianya xdelah cantek, tapi Cik Asfz wat benda ni dengan bersungguh2..
niat di hati nak beri heart merah+putih tu kat Mr Teddy tapi ............... Cik Asfz ase juz forget it..
ArghhH!~ perasaan bercampur2.. huwaaaa....nak nages pon ada.. sobs..sobs..sobs.. :(
notakaki :: really miss my Mr Teddy..huwaaa....
truly,

I juz wanna to say...

Image
IM SAD!~
huwaaaaa~

k bai.. .T____T.

truly,

brooch versi Cik Asfz

Image
Salam Readers..
Pagi2 buta Cik Asfz post en3, buang tebiat ke?huhu~  xkisah lah..janji ada en3 baru kan :)
apa2 pon Cik Asfz nak share ni..huahaha.. hasil tangan Cik Asfz, yelah walaupon tak lah cantik mana pon tapi Cik Asfz puas hati lah.. hehehe..selepas Cik Asfz berjaya membuat INNER 2-TONE tu dengan jayanya (ewahh..poyo la plak Cik Asfz ni), Cik Asfz berjaya buat ni..
jom tengok.. ^__^
ni lah dye.. BROOCH versi Cik Asfz (erkk..bole x?)
kih3x, comel kan.. sebenarnya saiz nye besor2 aw..hehehe..
Jum terjah satu persatu =))
haa..yang ni saiz besar.. tujuan nak hiaskan blouse..comel je kalo tersemat kat tepi bahu.. swweeett gituu..hahahaha (Cik Asfz sedang masuk bakul angkat sendiri, sila layan kan jekk..tQ)

yang ni xbesor, xkocik..sedang2 jek saiz dye ^_^ jahitan buruk disitu almaklumlah, jahit tangan..bru hari ni try,kire okey lah tu kan :)
yang ni bentok bulat.. asalnya nk wat benda len, skali jadi benda ni.. comel gak..suka ^__^
yang ni kocikk jekk..comel gitu..pink lagik!~ more gurly gitu ^^,
yang ni spe…

2nd COntest-Have a tEa wiTh MiszLuLLaby

Image
Salam readers
MOOD :: Giveaway

Make custom Glitter Graphics



kenapa nak join?

SEBAB CIK ASFZ SANGAT SUKA MINUM TEH
bile dapat minum teh tiap pagi, hari2 yang dilalui penuh dengan senyuman jekk

Btw, hadiah GA ni menarik sebab
teah dye pelbagai perasa..
wow.. i like
dan juga teh ni BUKAN dari MALAYSIA
tapi dari MOSCOW

weee...love it..
hope Cik Asfz begitu bertuah untuk merasai teh yang pelbagai perisa ini

kalo leh Cik Asfz nak LIPTON BLUE FRUIT TEA


Macam best je kalo dapat kan2..


nak kene tagged seseorang
hurmm..


CIK ANYS SYUHADA
sila join k :)

1st ContEst bY miSzLullaBy!!! Closing date: 30th July 2010.Cepat!! Cepat!! Jom join!!

Image
Salam Gorgeous (lately, Cik Asfz suka perkataan GORGEOUS..huhu)
mood :: Contest
actually, Cik Asfz telah ditag oleh Cik Tiefazatie huhu, so kene lah join ^_^

Nilah Contestnya..


Memandangkan Cik Asfz pergi pantai semalam,
adelah tercandid beberapa picture..


so, Cik Asfz nak letak pic ni




hehe
not really good pose but its enviromenrt..
wohh, wollla...
ngee~


semua syarat telah dipatuhi.


tagged tyme..
so siapa ek??


Ummi Iman

Tarikh Tutup :: 30 Julai 2010

jum join reramai2 :)


notakaki :: hope im lucky
truly,