wujud lagi rupanya lelaki gentleman

Salam readers..

Cik Asfz nk story molly wif u oll..hehehehe...
cmni kisahnya.. Semalam Cik Asfz balek johor dari kuantan naek bus ekspress.. Bus dlm kol 10.30am..hehehe,
ok bukan tu Cik Asfz nak citer.. Ok seat yang Cik Asfz dapat kan 5B. Couple seat lah kan..Rupa2nya Cik Asfz duduk sebelah guys..dan dye dah duduk sebelah tinggkap tu..my feveret place bile nek bus..arghh..!! mula nak rasa tertekan..MySpace

suddenly

"awak nak duduk sini?"

MySpaceGoshh!! of kos lah kan...see, gentleman gila mamat tuh..fuhh..dengan laju2 lah Cik Asfz cakap nak kan..terasa best sangat sebab Cik Asfz memang xreti dok seat tgh2 bas tu..owg lalu lalang..ngeee~
bahaya2...hahahaha...

"Incik abang yang gentleman, thanks bagi Cik Asfz seat tu keyh!~"

hahaha, xsangka wujud lagi upenya lelaki yang gentleman ni...wooot...wooot....

notakaki :: mr teddy, sila jangan jeles..hahahah ^__^ MySpace


Comments

:P ade tp sikit .keh keh
fArAh nAbiLA said…
ececece.. gatai na..hehe
fArAh nAbiLA said…
ececece.. gatai na..hehe
Nadia Hani said…
ramai sebenanye gentleman ni cume jarang jumpe je. heheh
suhaida shukor said…
oh mesti u wat muka kan bila dok tengah? hehe
asfz lily said…
iera :: ada kew?hehehe
asfz lily said…
farah nabila :: opss..hahaha :)
asfz lily said…
suhaida shukor :: xlah..hehehe..ada lh sket..:p

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!