wat kuiz ngan mr teddy ^__^

Salam Readers..

Cik Asfz hepi sangat hari ini..

Cik Asfz join kuiz ni

Cik Asfz kene bina perkataan lain daripada perkataan
PERPUSTAKAAN

okeyh bukan itu nk citer sebenarnya..

actually, Cik Asfz ajak Mr Teddy wat kuiz ni sama2..
ingatkan Mr Teddy tak setuju..
tapi...
Mr Teddy setuju lah..weee, seronoknya...MySpace

gediks je kan Cik Asfz ni..
walaupon jauh, kami ada juga aktiviti yang leh kami wat sama2 ye x?
Yang lagi terharu, mak Mr Teddy turut membantu dalam menyelesaikan kuiz ini..
Sangat segan okeyh!!!
Malunya saya..!!~~MySpace

hehehehe...
nilah peneman Cik Asfz MySpace

ilysm Mr TeddyMySpace
jgn silap ye, Mr Teddy yang tolong Cik Asfz selesaikan kuiz ialah orang MySpace
bukan Teddy diatas.. 

oh ye, kalau u oll nak join masih sempat lagi ni..
Tarikh tutup :: 24hb Jun 2010 before 12.00pm

so, tunggu apa lagi..join lah MySpace

notakaki :: akak jieda, thanks wat peraduan camni..sekurang2nya adalah aktiviti untuk kami mengenali antara satu sama len..eeewwaahhh ^__^

Comments

chaied said…
mr teddy sgt bijak..
plus comell! :D
asfz lily said…
chaied :: heheh..kan2..comel sgt :)
asfz lily said…
Cik Nass :: ehehe :)
nak teddy bear tu jugak >.<
hihihi

mcm best kan contest tuuu
asfz lily said…
princess in castle :: memang best lah :)...

jum join :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!