terharu x? T__T

SALAM READERS

ok, en3 kali ni touching sket..
wwoooo...woooo...

bukan apa, sebab terharu..MySpace

Knp terharu?? 
ok, tgk nii..


nampak x??korang ada??
ok, yang ni semua muka2 faci PDT 2010/2011 KMPh

spe yang rajin edit??

Dye ni lah ^__^


spe dye??
dye lah KETUA FASI PDT 2010/2011

ok, apa yang dye buat memang wat Cik Asfz terharu sangat..
Seronok bekerjasama dengan dye ni..
sebab dye cooll..

igt lagi moment tika Cik Asfz calitkan muka dye ngan lumpur..
dah lah baju dye putih..Cik Asfz leh baling2 lumpur kat dye..
Nasib baek dye tak marah..
"Minta ampun ketua, gurau2 je...pasni ketua dah tak dpt men lumpur lagi kan :)"

kalo ngah orang len, kompem dah kene sembur!!~MySpace

ucapan untuk ketua ::
ehem, abg faci..thanks 4 everything. Seyes,moment jadi faci kali ni memang best. Walaupun dapat gelaran "fasi yan digeruni" tapi xkisah lah kan. Janji matlamat dah tercapai. Jr2 PDT pon leh trime :).Okeyh lah kan..
so, BEST OF LUCK..memang tak tahu bilekan berjumpe lagi..
Segala pesanan abg faci tetap akan di ingati :)
THANK YOU SO MUCH ^__^

alamak, tetibe rasa nak nages..MySpace
ok lah yekk..

.T______________T.

bai..MySpace

notakaki :: to all faci PDT 2010/2011..thanks a lot for the moment..walaupon kejap ia tetap menjadi kenangan manis dalam hidup :)

walaupon dorang tak baca blog Cik Asfz ni, bialah Cik Asfz post en3 ni..huhuhu

Comments

baincardin said…
Jom follow Bain layan HDR, yay! ^_^
asfz lily said…
baincardin :: okeyh :)
hensem ketua fesi. kemsalam sket hhhahaha menggatal dikala bosan lol~
asfz lily said…
rina :: okeyh!!~ :)
niesz said…
hihi..xpe2..nnti ley jumpe lg kan.. :)
asfz lily said…
niesz :: wuu..wuuu...jauh la syungg..

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

Siapa tak nak jam tangan yang comel ni kann!