sorry..im sooo sorry.. :((

Salam readers..

Cik Asfz nak minta maaf sebab tak dapat berbelogwalking pada hari ini..
Internet tetibe problem..
Connection ada tapi bile sambung xde plak..
1st tyme berlaku actually..

Now cik asfz mengunakan broadband..
sedia maklum lah yang broadband ni maha lembab..
yelah, dah lebih  usage.. nak wat gane..
redha je lah...



so, jangan la korang stop singgah kat blog cik asfz yekk...
komen la apa yang patut..
tinggalkan jejak korang yek kat shoutmix tersorok tuh...

bile internet mengizikan, cik asfz akan terjah blog korang yang bombastik tu..
okeh!! ^___^


notakaki :: sila2 lah klik en nuff yek..kalo dye tido kejut2 kan lah ^___^ tQ



Comments

hohoho..sy pon stuck td.sbb xleyh 09 ngn jayany ;)
asfz lily said…
sugar2 kapas strawberry :: tu la pasal kan..sedey2 -.-

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management