Salam readers.. ^__^

pertama2nya Cik Asfz minta maaf sesangat sebab lama tak update blog. Blogwalking..dan sewaktu dengan nya..
sebab paling utama Cik Asfz tersangat2 busy pada minggu ni sebab Cik Asfz menjadi Fasilitator untuk pelajar baru. Maaf sesangat2..Cik Asfz sangat menghargai kehadiran semua pembaca yang sudi singgah blog Cik Asfz. Thank you so much..cyung korang sangat2 :)

Entry kali ini sambungan entry yang lepas. Perjalanan seorang fasilitator..ewaahh...
ok2, cerita kali ini sambungan dari hari keempat hingga hari ini iaitu hari yang ke-7...pheeewwww~

Overall semuanya berjalan dengan lancar..Alhamdullilah.
Jr (junior) panggil Cik Asfz dengan panggilan KAK ASFZ...
jr kata Cik Asfz garang. ye kew? ntah lah..mungkin lah...hahahaha....tapi bukan suka2 jek Cik Asfz nak marah2..semuuanya bersebab okeyh...

Transport Cik Asfz ialah basikal.. Bangun2 tido dah nek basikal. Sebelum tido pon masih mengayuh..
erk..apa yang Cik Asfz merepek nih..aiyakk!!~

cuba layan dialog ni..

akak facy :: adik2, selepas ini sila pakai stokin yek..tak kiralah pakai sandal ke, kasut ke..KENE PAKAI STOKIN!! FAHAM!!


junior (Jr) :: baek akak....


tetiba ada junior tanya..


junior yang tanye :: akak..akak..kalo saya pakai sarung kaki boleh x? 


akak facy :: !@#$%^&****&^%$#

Nampak tak sekalian2 pembaca, apakah perasaan anda ketika ini?? Cik Asfz mampu tersenyum jek...haiyoo..

Kadang2 Cik Asfz pon tak paham apa yang jr2 Cik Asfz interpret data yang diberikan.
contoh,

abg facy :: okey, selepas ini kamu semua bole pergi rehat, makan2 ke..nak pergi toilet ke..suka hati kamu tapi bagi PELAJAR LELAKI SILA  BERKUMPUL SEMULA DI GELANGANG BOLA JARING SEBELUM PUKUL 10.45 PAGI dan SEMUA PELAJAR PEREMPUAN HENDAKLAH BERKUMPUL DI DATARAN DKB SEBELUM PUKUL 10.30 PAGI..faham!!!


Junior :: Faham!!

bila sampai waktunya, facy2 mengumpulkan para pelajar smbil mengira jumlah mereka. Tapi malangnya berkurangan sebab mereka silap info. Agak2 lah kan, arahan tu "clear" x?
Sangat tak paha, cara mereka interpret maklumat.. T___T

Minta maaf sebab gambar xde lagi. Cik Asfz xsempat candid apa2 pon.. Trying to get sum but not sure about dats..tengoklah entry akan datang yekk...

Cik Asfz dah mengantok ni. Esok nak kejut jr2 Cik Asfz plak tok p solat subuh. isk2.. :((
Nanti Cik Asfz tulis lagi yek..sekarang mata pon xleh buka nihh... .T____T.

notakaki :: jr2 skang sangat manja. Xleh kene tegur, jentik, sentuh...haih~
mcm mana nak survive hidup camni. Serius, Cik Asfz mengalami banyak masalah..jr sakit lah, lupa pakai nametag lah, itu lah, ini lah..ishhh...geram pon ada, nyampah pon ada, kelakar pon ada..ntah apa2...

Jr2 ku, tolong lah..be matured!!!


Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake