pic capture ^_^

salam readers..
wah..lama dah asenya tak update blog kesygn ni..
erm..rase2 nak bagi nama baru tok blog ni la..
juz 4 my use..erm..nk panggil greeny..ok x?
hehe..

semalam cik asfz ada wat photoshot amik gambar tok adik cik asfz..dye mmg pandai pose depan camera lah n photogenic to..(sgt jeles -.-)

jum tengok pic nye (gune camera compact digital nikon)
cik asfz xreti amik gambar..so, layan je lah ek :)


comel kan? MySpace

think...."pose apa lagi yek?"

penat ek dik..haha


paling suka yang ni...^_^


gambar sket jek amik sebab nak pergi besday party sebenarnya..
kira ini hanya mengisi masa lapang sahaja..
pergi besday party, jumpe plak koktail..(y sgt2 cik asfz nak makan tuh)
da tak tengok makanan lain da..hanya koktail pilihan hati..hahahaha..
siap bawa balek umah (dasyat x?)
MySpace

pada keesokkan hari, cik asfz ajak bestie cik asfz pergi mersing.
ha..spe yang xpernah datang? meh2 datang..ehehe
MySpace nnt cik asfz bagu bunga ^_^
hahahahaha....tujuan nak pergi maybank, 
i) Nak tamatkan insurans
ii) Nak bank-in wit
iii) Nak aktifkan maybank2u
iv) Nak usha pegawai bank yang encem2..opss...MySpace

then bile semua urusan dah siap (sangat sekejap ok..xperlu tunggu lama2..sgt suka)
cik bie (bestie cik asfz) nak wat cermin mata baru..
actually 1st tyme..hehehe
dye tak rabun jauh/dekat juz silau jek..hehe...
(cik bie dah bermata 4 sekarang..haha)
bile dah siap semua, kene tunggu dalam satu jam tok amik cermin mata tu..
so kami pergi withdraw duit tok bayar harga cermin mata tu lah..
otw, hp cik asfz kehabisan kredit..so, singgah kedai hp nk beli top-up (xmampu guna bil lah..)
 so..bile masuk jek, nampak awek cun yang promote ni

maaf kak, sy tak minat bola lah..

apa tu? nak taw? ntah la..xtaw pon tapi kalw beli top-up, xdapt kreadit tp dapat sms dan masa pangilan..cik asfz pon beli je lah sebab ase cam best..(wlpn x sebenarnya)

pastu waktu lunch pon tibe, perut pon dah berbunyik2 (tak bekfes k)...
so, jalan2 cari makan la..nampak satu kedai ni (cik bie y ajak pergi..hahaha)
masuk dan nampak ni..

CHEESE CAKE!!!

yummy...hahaha..terus order n duduk n makan..hahaha..
opss, baca doa dulu la kan...

dah tinggal separoh
(cik bie yang punye k..haha)


dalam kol 1 lebey cik asfz dan cik bie bayar bil dan check-out..
amik cermin mata dan balek lah..
hehehehehe..
best2..after ni ada planned nak pergi Telok Gorek..
bermandi-manda..picnik..
spe nak ikot??
hahahahahahahahahaha~~
before tu akan berjalan2 ke batu pahat hujung minggu ni..
xsabar nya.. 

dan selepas itu akan ke Matrik Pahang plak..
wat a buzy month..hahaha

MySpace berjalan2 jek cik asfz ni..hahaha..

notakaki :: jum jalan2...tp pitis xde..cmne ni MySpace

oklah...continue to next entry..
bai..
MySpace

Comments

yan said…
muka adik sama sebiji mcm muka kakak. ingat kakak lily td. ngahaha;)


feel free,go here :)
izyan's
asfz lily said…
yan :: kan berbeza..kaler kulit pon beza..hahaha
yan said…
sama kot as. aku ingat kamu td.

feel free,go here :)
izyan's
Nur Su'aidah said…
ngaahahha! tp kn nk cikit kek tuh~ cm sedap jek!
asfz lily said…
yan :: hehe..sme ek..sama2 bulat..hahaa
asfz lily said…
Nur Su'aidah :: nak?? kene dtg mersing..hahahaha ^_^
yan said…
samalah!! sebiji gila. bibir sama. mata same. hidung same. haa. ape lagi yg same. semua same. cume xmatang sikit je nampaknye.


feel free,go here :)
izyan's
asfz lily said…
yan :: maknenya aku matang..yeay..hahaha

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake