photoshot tyme..haha

Salamreaders..

Minggu lepas, tok menghilangkan boring
cik asfz amik pic adik2 cik asfz..
kecian mereka...
kene buli ngn cik asfz :p
hahahaha...

jum tengok gelagat mereka yang slumber...


layan.. ^__^

jum cik asfz memperkenalkan sorang2..
yang ni adik cik asfz num 3
nama dye uda (family y pgil)
kreatif n gila2 (perwatakkan dye)

cool babe..ngee~

manisnya senyuman uda ^_^

i loike it

spontan action :)


ok, yang kat bawah ni adik cik asfz num 4
nama dye AB (family panggil lah)
suka mengalah (mmg sifat dye)

malu2 nk bergambar..hehe

sje je muka ab kan :)

lurve..

i loike diz ^_^

bile mereka bergandingan..

sweet nya..hehehehe...


cmne? enjoy x?
mereka ni malu2 bile depan camera..
penat la cik asfz pujuk..
bagi gula2..duit..hahahah

gambar xde lah lawa mana..sbb mmg cik asfz xreti amik..
bukan photographer k..

hehehehe~

okey lah...
till then..
bai.~

notakaki :: klaw nak taw, mse kecik2 muka cik asfz sme giler dengan adik num 3 ^_^
skang je dah gemok -.-

Comments

yan said…
hehe as. nanti dah besa sume muke mcm ko. mcm adik ko yg haritu. hehe. :)

feel free,go here :)
izyan's
asfz lily said…
yan :: hahaha..ntah lah :)
haha kalau belanja diorg kfc lagi x malu2 kot amik gambar. :P
asfz lily said…
Fay Nana (cik Fana) :: oh no..bankrup la cmtu..haha
♥S@R@♥ said…
lily nnt mak su nak sewa letak iklan kt blog lily ni..this week acu blk kg acu bayar ok ;)..

lily terer photoshop x?da nk mintk tolong..

ok la see u ea
asfz lily said…
sara :: leh makcu ^_^

photoshop nak kata terer xlah..kalo takat nak design tu insyaAllah :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake