Pesta Menuai (peraduan)

Salam readers
oh ye..ni sticky note ye..heheheh...
scroll bawah nak baca entry baru :)


Stewardjohn ada menganjurkkan pertandingan sempena perayaan pesta menuai..


" Sesiapa yang ingin memenangi satu set barang kemas freshwater pearl (handmade) dari Sabah ,
jum join contest ini...mudah je..yang penting kamu ialah blogger.."

sila2 la join contest ini yek..
korang join contest ini dah sertakan nama referal korang ye..iaitu ASFZLILY..
jangan lupa yer sertakan nama ASFZLILY lam entry korang skali..

so, referal cik asfz ialah TIEFAZATIE 

JUM JOIN CONTEST NI..
Nak join klik pic tu keyh!!~
UR REFERAL IS ASFZLILY
^_^

notakaki :: join jgn xjoin yekk :)


Comments

Steward said…
Nama anda telah masuk dalam senarai peserta. Semoga berjaya dan terima kasih kerana turut serta dalam pertandingan ini.
asfz lily said…
tiefazatie :: ur welcome :))
asfz lily said…
intanurulfateha :: thanks sis :)
asfz lily said…
steward :: okey..ur welcome :)
Steward said…
Memandangkan kotak ni suruh komen banyak2, nak juga mengomen ni.. Eh, baru prasan link dekat atas tu salah. Bukan link dekat blogspot, tapi ikut dekat gambar tu.. hehe
asfz lily said…
steward :: oh, ye ek..okok...akan dibetul kan :)
tenks..
asfz lily said…
enyheartsdiamond :: tenks..join lah skali :)

rizputra :: thanks :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake