pantai time..mood :: holiday

Salam u'oll..

wat apa tu?? ekeh3x...cik asfz gembira sangat hari ini sebab akhirnya cik asfz dapat juga pergi pantai. Alhamdullilah..seronok sangat..hehehe..
Well..apa2 pon cik asfz nak berterima kasih kepada bestie cik asfz, cik bie sebab dye lah yang bawa cik asfz pergi pantai ni. Picnic+bermandi-manda..syokk!!~ :)

Sebenarnya, pantai ni tidak jaug pon dari rumah cik asfz, dalam 30 minit dah sampai..
nama pantai ni Penyabong. Tapi tempat yang cik asfz pergi namanya Pantai Pasir Lanun, Penyabong. Hikhik..Pasir Lanun erkk!!!

Relax lah...lanun2 dah xder except lanun cetak rompak..keh3x...asal usul tempat ni memang cik asfz tak tahu. Nak google malas plak sebab penat lah..seharian berenang..tak de tenaga langsung..hehehehe
Menurut sumber, dulu pantai ni tempat persinggahan lanun2..benar atau tidak, cik asfz tidak tahu yekk...

View kat sini memang cantek...so, spe2 yang nak release tension tu..bolehlah bercuti kat sini..hehe..
tak percaya??? jum tengok ni....







ha, dah percaya dah?? betol kan apa yang cik asfz cakap..memang cantek permandangan kat sini. Banyak pulau2  yang korang leh nampak..Pulau Tioman pon boleh taw.. :)

Cik Asfz dah memperkenalkan tempat, ni gelagat Cik Asfz, siblings dan bestie :)
Layan je k...
UDA..hehe..

AB ^_^







tu dye..hahaha..banyak gambar kami je..sebab adik cik asfz photografer, cantik kan..(perasan suda)
ok lah tu je..lusa cik asfz akan pergi ker Kuantan, Pahang sebab nak pergi Matrik cik asfz dulu. Cik asfz jadi fasi untuk pelajar dua tahun lah (PDT)..ngee~

notakaki :: sorry u guys cik asfz xberbelogwalking..bukan malas tapi penat..energy lost a lot today..btw sudi2 lah singgah selalu yek..cik asfz akan follow kemudian :)

Klik nuff sekali yek..

Comments

ice♥ice said…
waa seronok nye lepak kt pantai ^^
lawa pantaii tu :)
asfz lily said…
ice :: memang seronok :)
äþèéž™ said…
saya mahu ke pantai juga hujung minggu ini. mahu ke teluk batik lumut
asfz lily said…
apeez :: nak ikot..hahaha :)
enjoy :)
kiwi said…
bestnya...lme x g pntai..hehe ^^
asfz lily said…
kiwi :: hehehe..

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management