OSHA GIVEAWAY


Salam readers ;)


kali ini cik asfz nk join osha giveaway..
comel kan??
spe nak? kene lah join GA ni..
mudah je..
spe nak join kelik gambar tu..

sebelom kelik, mesti korang nak tahu syarat2 nya kan..easy frens..

1. kena la jadi follower blog ini dan juga OSHACRAFT
2. Buat 1 entry paling simple je tentang giveaway ni beserta pics di atas..1 perkataan pon xpe..haha...
3.then jgn lupa linkkan blog OshaCorner dan Oshacraft dalam entry korang k..
4.sila tinggalkan URL blog korang kat komen k.. (komen di entry cik osha k)


sile klik OSHACORNER dan OSHACRAFT kalo nak follow..wajib folo both ok..hehehehe..

TARIKH TUTUP :: 12 JUN 2010

pemenang akan diumumkan pada 13 JUN 2010

notakaki :: moge2 cik asfz bertuah kali ni.. hmm >_<


Comments

Ms.osha said…
hai cik asfzlily..hehe..thanks sgt sudi join..pjg lebar entry die..mekacehhh...kite tgk sapa yg kena nnt k..;)
asfz lily said…
Ms osha:: hope sy bertuah kali ini.. :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake