My Sweetheart smell like pure

Project Alpha assignment..ok seyes 1st tyme wat..ngeee~
Assignment kali ni berkenaan My Sweetheart smell like ________
the answer is PURE..

myteddy(my sweetheart) dew problem kuat berpeluh..maknenya, myteddy akan bawa tuala yang comel tiap kali keluar or jalan2..then kadang2 dye sangat risau klw2 cik asfz ada terbau sesuatu yang kurang enak..ini menyebabkan myteddy akan hilang keyakinan untuk keluar dengan cik asfz ataupon kawan2 nya yang laen..tapi itu dulu..sekarang tidak lagi...myteddy dan cik asfz sudah mencari penyelesaiannya..sekarang, bile bersama myteddy yakin je bile keluar dengan cik asfz, walaupon dah berjalan2 berjam2 tetap steady and smooth...
suka nye bile bersama myteddy..

kalo nak join event apa2 bersama, tak perlu risau badan berbau akibat berpeluh k..sebab xkan ada bau punyer..klw ada pon bau yang menenangkan..seyes ni..tak percaya?? try lah..bru taw qualiti nya..hidup ni jangan pandai bergaya tp qualiti?? hampeh..tol x??hahahaha...
so, cik asfz dan mrteddy suke men game sme2...seronok biler bersama dengan tersayang ni..kan3x :)

cik asfz pon gune product yang sama...pilih sama2..beli sama2..ngeee~ suka2..
apa product yang cik asfz pakai?? nak tahu rahsia nya?? meh sini cik asfz cite.. myteddy dan cik asfz pakai ni la tiap hari..
ADIDAS SECTION 3
(ada bermacam2 jenis bau2an..)

yang bestnya, dye ada untuk lelaki dan perempuan..dan yang paling penting, TIADA ALKOHOL..
so kalo ngah keluar tu, bile dah msuk waktu..terus je pergi surau... :)

lagi satu cik asfz nak bagi tahu, kelebihan deoderant ni ialah ANTI-WHITENING...tahan dalam mase 24-HOURS..sangat lama..so, xyah la nak letak deoderant ni kerap2..hahahahaa...

so wat you guys waitting 4..try it..:)

layan diz video :)












Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS


Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management