Lucky Draw from Cik Rina

Lucky Draw..
cik asfz nak mencuba nasib..
mana lah taw ader rezeki..
ehem2..
rinastories

Lucky draw kali ini datangnya daripada cik rina
tujuan dye sebab nak promote blogshop dye..cantek2 baju dye..seyes cik asfz jatuh cinta..
ok,jgn silap paham..jatuh cinta ngan baju2 dye k..ngee~
jum la usha..xrugi pon...mula2 tgk..mana taw ader y berkenan kew kan..
pastu beli..hehe :)
klik sini RINA WARDROBE
rinawardrobe

+ klik banner ni pon leh juga :) +

<> dah jadi follower blog cik rina ni..
blog itu dan ini dan juga fesbuk (approve ya >_<)

sal hadiah lak..seyes lumayan babe..
tol xtipu..cik rina sediakan 20 hadiah..
banyak x?
 nak cik asfz review sket??

Elegant Black Necklace (1 - 4)
so adorable ryte..

Beutiful Silver Necklace..
(Fake silver..menurut cik rina lah)
channtekkk :)


Wallpaper sticker for room..
wahh..berseri2 la room pasni..>_<

untuk pemenang ke 19 plak, akan dapat baucher RM20 di RinaWardrobe
(hanya valid di Rina Wardrobe only) <--leh shopping..haha

dan tok pemenang ke 20..mmg best..cik asfz nak yang ni aw...huhu
Banner PERCUMA dan ruang iklan PERCUMA PERMANENTLY + sehelai dress di RINAWARDROBE percuma + voucher RM2O di RINAWARDROBE..
(lumayan..nak ni...)

TAK PERCAYA?? cik asfz bg bukti..klik sini k.. 

cmne nak join??
senang je..klik pic hadiah tu..okey :)
xpon pergi je sini atau sini atau sini
atau sini atau sini dan sini

notakaki :: cik rina..please pilih saya k..pleasee ^__^

Comments

yeyy!

sume ok. perfectt!

rina da approve pon hihi

hope tangan ni amik nama asfzlily mase lucky draw nanti hihi

gudluck dear n thanks a lot ^__^

p/s : asfz, nak exchange eh? rina xletak banner kat RinaStories, so rina letak banner asfz kat RinaWardrobe k?? tapi rina add ur link kat RinaStories :D
asfz lily said…
rina ::amin..minta2 lah tgn rina pick nama kite..hehehehe

ur welcome^__^

okey..thanks rina :)

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake