last night wif jr pdt 2010/2011

Salam readers...

Cik Asfz baru balek bilik ni..pheewww, penat sangat sebab esok hari last Cik Asfz bergelar FASILITATOR..hehehe, siang hari macam biasa lah kan semuanya ikot jadual. Dan pada masa yang sama ajk persembahan bertungkus-lumus dalam menyiapkan props2 yang diperlukan..esok persembahannya kan..so, hope everything will be okeyh..hehehe..
macam2 gelagat lah untuk esok, ada yang kene mengayakan watak gediks, watak gila2, slumber dan sebagainya...sangat tak sabar nak tengok aksi mereka diatas pentas..wooott...wooottt....hehehhe

Dimalam hari pula, dimana ROLLCALL dibuat untuk semua pelajar perempuan dan lelaki. Masa ini asing2 la, pelaar perempuan fasi perempuan handle. Begitu juga pelajar lelaki. Pada mulanya ROLLCALL ini dihandle oleh pen ketua facy tu snd dah seterusnya Cik Asfz dan kwan2 plak. Keadaan agak tegang pada mulanya. Yelah, facy2 dah stat marah2..and bile turn Cik Asfz, jeng..jeng..jeng...

Cik Asfz ada rampas kad matrik taw before tu sebab dowang lambat. Pastu, Cik Asfz campak kad2 tuh..hahaha..baru dowang tahu kepentingan kad matrik tuh..gila kan..nyaris kene budak2 tu..nasib baek xkene..hehehe..pastu plak masa Cik Asfz bercakap tu dah kedengaran esak2an..sedey la plak..tapi nak wat camne, dah tanggungjawab kan..nak bentuk dorang jadi insan yang berguna...hehehe..

ok, Cik Asfz sangat penat dan mengantuk sangat.. Jumpe lagi..Singgah2 lah slalu disini :)
bai..


Comments

DuniakuAbstrak said…
wah2 bz btul Cik Asfz ni ek? x sabar nk tgok org menggediks atas pentas? ape kata Cik Asfz tonjolkan skali kegedikan Cik Asfz kat atas pentas tu, baru la cool..haha
asfz lily said…
Duniaku Abstrak :: erkk..hahaha...susah tu..:p

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake