ini olang pon ada kew?

Salam readers..

Cik Asfz nak bgitaw yang Cik Asfz sangat BENGANG dengan security guard bank..

MySpace

Dye igt dengan hanya pegang senapang dan bermisai lebat leh lah wat muka toyeee jekk!!~
Ya Allah, Tersangat2 lah geram...!!
MySpace

Kok ye pon xberi masuk lam bank tu xleh ke bagitaw baek2..
senyum ke..cakap elok2 ke...

ni tak, bile Cik Asfz tanye wat muka plak...
HOOIIITT, KO BERURUSAN DENGAN MANUSIA OKEYH!! BUKAN BINATANG!!
BONGEKK!!!
Igt Cik Asfz nak rompak ke bank tu!!!

MySpace

Cik Asfz pon ada akal lew..
BONGOK punye olang..

CMNI KE MESRA PELANGAN!!!!!???

nasib baek Cik Asfz xde akaun bank itu..kalo tak asyik kene berjumpe je..
Alhamdullilah...

U olls, please k..Senyum bile jumpe orang, sebab mereka orang yang mempunyai PERASAAN okeyh!!!

notakaki :: baru SECURITY GUARD okeyh..lom jadik POLIS ke, ASKAR ke..hampehh...ini olang pon ada kew? vMySpace

Comments

Eka Yucika said…
sabar eh Cik Asfz yg cute mute tomel2nya dia..HEHEHE...

si guard tu tgh PMS kot..xpon br gaduh ngn bini dia ke apa ke..bini dia takmo masak utk dia pastu ugut2 suh tido kt luar ke apa..HHEHE...

klu ada akaun kt bank tu apa ag..isi ah borg mesra pelanggan tu..sure habis..HEHE
asfz lily said…
eka yukica :: ngah sabar lah ni..ish, xleh trime toll...

hahahaha..NeVeR!! :)
Mya said…
hehe.. yela, namepon pak guard, tak boleh nak kate ape lg dah.. hee..
asfz lily said…
mya :: tu lah pasai..ishh...

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management

Yummy Cupscake