Gimme Food on Flights

Salam reader..
nak wat assignment..
walaupon terlambat..
maklumlah...
internet sangat lambat... :((

Cik Asfz lom pernah naek flight..
apa rasa ek naek flight? best? gayat? takot? mabok?
ntah la..sila tanye pada mereka2 yang sudah berpengalaman...
hehehehehehe

tajuk assignment kali ini " Gimmi Food on Flights"
so, mse lam flight cik asfz nak ni..
agak2 ada x??
LASAGNA

actually, bru sekali jek cik asfz rasa lasagna ni..tu pon sebab roomate cik asfz (time matrik) beli..dye celebrate besday dye wif her beloved family..mmg banyak la yang dye tapau kan..tapi cik asfz makan ni je...hahahaha~
seyes mmg sedap..nyumm...nyummm...smpai sekarang cik asfz tak berkesempatan nak beli lagi lasagna ni...
bile lah nak p secret recepi ni..hehehe...ada sape2 nak belanje cik asfz??

hehehehe...erm, nak lagi leh?? xleh? nak juga..nak ni plak...


KOKTAIL

yummy..memang kene la kan 2-2 ni..koktail ni sangat sedap dan menghilangkan dahaga kita..
jarang kan dapat minum minuman ni unless ada event lah...tapi apa2 pon ni memang best..
cik asfz slalu juga minum koktail..sebab sangat sedap..
lepas ni cik asfz nak request la kat MAS tok sediakan makanan dan minuman macam ni..hahaha...
mesti enjoy jek perjalanan..relax and cool..wah..bagus nya...
tol x? ehehehehe

waduh...lapa suda terasa....arghh...cmne ni...
lapa..lapa...lapa...laparrrrrrr.........

ngeee..
jum layan video plak..best woooo ^______^




Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Never go hungry while flying with MAS!

Comments

Popular posts from this blog

Ros ada makna tersembunyi?

Yummy Cupscake

alhamdullilah, terima kasih London Weight Management